مرور برچسب

اتحاد جماهیر شوروی

ظهور و افول شوروی، بزرگترین کشور تاریخ

چیزی که حاکمیت متوجه آن نبود این موضوع بود که حتی نیروهای امنیتی و نظامی هم جزو مردم بودند و آنها نیز با همان مشکلات مردم مواجه بودند و سر به زنگاه آنها دیگر حاضر نبودند از حکومتی که از آنها فاصله گرفته و سیاستمداران فاسد دفاع کنند. 26

پیمان ۱۹۲۱، چگونه مسیر قدرت‌گیری رضاخان را هموار کرد؟

استفاده از واژه «مودت» حکایت از بار معنایی و وزن استراتژیک توافقی داشت که در ۱۹۲۱ م. (۱۲۹۹ ش) میان ایران و اتحاد جماهیر شوروی، پس از دو دوره جنگ‌های تزار‌ها با سلسله قاجار منعقد شد. به گزارش مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، با توجه به…

تانک T-۴۲ Superheavy

در طول جنگ جهانی دوم چندین کشور به دنبال ساخت و توسعه تانک‌های سنگین بودند. وزن این تانک‌ها حدود سه تا چهار برابر سنگین‌تر از تانک‌های استاندارد بود. یک طراح آلمانی به نام ادوارد گروت، به طراحی تانک‌های سنگین برای آلمان و اتحاد جماهیر شوروی…

تانک T-۳۵ اتحاد جماهیر شوروی

T-۳۵ یکی از تانک‌های سنگین وزن اتحاد جماهیر شوروی بود. در نگاه نخست احتمالا اندازه بزرگ و وزن سنگین T-۳۵ نظر شما را جلب خواهد کرد؛ اما سنگینی وزن T-۳۵ باعث شد که سرعت آن به بیش از ۲۲ مایل در ساعت هم نرسد!

تانک KV-۲

تانک KV-۲ از سال ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۱ در اتحاد جماهیر شوروی ساخته شد. از این تانک برای حفاظت از نیرو‌ها و حمایت آن‌ها در تهاجمات استفاده می‌شد. این تانک برجکی بسیار بزرگ و بلند داشت.

تمدن کمونیسم

تمدن کمونیسم مسئول مرگ میلیونها انسان است؛ حتی بیشتر از آلمان نازی! کمونیست هایی مانند استالین، مائو زدونگ، پلی پوت، نیکولا چاوسسکو و دیگرانی که میلیون ها نفر را کشته اند.

سلاح های عجیب و غریب جنگ جهانی دوم

سلاح های عجیب و غریب بسیار زیادی در دوران جنگ جهانی دوم توسط کشورهای درگیر جنگ ساخته شد که باعث کشته شدن انسان های بی گناه زیادی شد. متفقین و متحدین به منظور برتری نسبت به دشمن، دست به هرکاری می زدند و با سرمایه گذاری عظیمی که بر روی…

کودتای انقلاب ثور افغانستان

افغانستان در طول دهه ۱۹۷۰ کشوری با مشکلات زیاد سیاسی بود. در سال ۱۹۷۳ محمد داود خان رهبری کودتای علیه شاه را بر عهده داشت و خودش اولین رئیس جمهور افغانستان شد. پس از سرنگونی سلطنت، با اینکه فعالیت‌های داود زیاد بود، اما حزب دموکراتیک خلق…