پمپهای الکتریکی کاربردی در صنایع نفت و گاز تأمین شد
محققان کشور موفق به تولید پمپهای مکنده کاربردی درصنایع نفت، گاز و پتروشیمی شدند.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از معاونت علمی و فناوری، با توجه به مشکلاتی که در اثر تحریمها و هزینههای بالای واردات این نوع پمپها به کشور تحمیل میشد، یک شرکت دانشبنیان پمپسازی دست به کار شد و توانست انواع الکتروپمپ های خاص مورد نیاز صنایع را طراحی و تولید کند.
میربیوک احقاقی مدیرعامل این شرکت دانشبنیان از توانمندی بهینهسازی و طراحی انواع الکتروپمپهای صنعتی با تکیه به دانش فنی بومی گفت و ادامه داد: توانستیم با استفاده از تجربهای که در حوزه تولید انواع پمپهای صنعتی کسب کردیم در مسیر تجاریسازی الکتروپمپهای پیشرفته گام برداریم و اکنون الکتروپمپ های لجن کش، الکتروپمپ های مستغرق کف کش، فولادی و پمپهای دومکشه، سازگار با نیاز صنایع تولید میشود.
احقاقی با اشاره به تولید پمپهای مورد استفاده در صنایع نفت و پتروشیمی مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی، افزود: در حال حاضر ۲ نوع از پمپها تحت استاندارد که عمدتاً در در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پرکاربرد هستند در این شرکت دانشبنیان به تولید میرسند.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان ادامه داد: این پمپها برای انتقال انواع سیالات نیوتونی مانند هیدروکربنها، آب، شیرابه، محلولهای معلق در آب، انواع لجن و فاضلاب کاربردهای فراوانی دارند.
وی با اشاره به رفع نیاز صنایع گوناگون نسبت به واردات و تکمیل چرخه تولید و خدمات آنها با این پمپها بیان کرد: در حال حاضر علاوه بر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، نیروگاهها، صنایع سیمان، فولاد، رنگسازی، مس، صنایع غذایی همچنین معادن برداشت و پروژههای انتقال آب دریا، ایستگاههای پمپاژ و انتقال آب و فاضلاب از این پمپها استفاده میکنند.
احقاقی این فعال فناور از توسعه محصولات یاد شده در تعامل با فناوریهای دانشگاهی گفت و ادامه داد: این شرکت دانشبنیان موفق شده است زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه را فراهم کند و حجم تولیدات مبتنی بر فناوریهای روز را افزایش دهد.
این فعال فناور با اشاره به فروش بالای ۵۰۰ میلیارد ریالی این شرکت دانشبنیان افزود: تا ۶ ماهه نخست سال گذشته، حجم سفارشات افزایش یافته و تحریمها سبب شده است تا توجه به تولیدات ایرانساخت افزایش یابد. خوشبختانه بخش قابل توجهی از پروژهها با موفقیت به اتمام رسیده است و حرکت صنایع با این تولیدات محقق شد.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال برای متخصصان دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر به طور میانگین حدود ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم فعالیت میکنند و تولیدات این شرکت دانشبنیان، زمینه را برای اشتغال تعداد قابل توجهی از دانشآموختگان حوزههای دانشگاهی و صنایع مرتبط ایجاد کرده است.
احقاقی با اشاره به مزیتهای تولیدات ایرانساخت گفت: قیمت تولیدات ایرانساخت در برخی موارد تا یک دهم نمونههای مشابه خارجی است.شرکتهای دانشبنیان این توانایی را دارد که این محصولات متناسب با نیازهای داخلی و سازگار با خواست صنایع تولید شود وتا ۱۰ سال خدمات پس از فروش دسترسی به قطعات یدکی و کارخانه، از دیگر مزیتهای این محصولات به شمار میرود.