تاکید بر قرنطینه هر مسافری از هند/وعده ادامه‌دار واکسن/تحلیلی از احتمال رقابت قالیباف و رییسی

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما،‌ امروز هم کرونا و خطرات همه‌گیری جهانی آن از موضوعات خبر ساز و پرمخاطب بود که جدیدترین توییت وزیر امور خارجه کشورمان را به خود اختصاص داد.

محمدجواد ظریف با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: اما بسیاری به دلیل تحریم‌ها و تروریسم پزشکی علیه ایران و یا به دلیل بدخواهی ها علیه فلسطینیان، (برای مقابله با کرونا) به خود متکی بوده اند. ایالات متحده، مازاد واکسن دارد.

ظریف در توییتی دیگر هم با اشاره به، نوشت: در حالی که هند درگیر بدترین صحنه‌های همه‌گیری فاجعه‌باری است که به درد مشترک بشری بدل شده است، ایران همبستگی خود را با این کشور ابراز می‌کند.

وی تاکید کرد: پایان بخشیدن به این تراژدی جهانی مستلزم همکاری جهانی است.

در همین رابطه اسماعیل حسین زهی،‌ نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید هرگونه چه از طریق مرزهوایی و چه از طریق مرز زمینی متوقف شده و بحث قرنطینه افرادی که به تازگی از این کشورها بازگشتند جدی گرفته شود.

فرهاد بشیری،‌ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم تاکید کرد که .

وی با تاکید بر اینکه کنترل و عدم ورود ویروس های جهش یافته کرونا باید با دقت پیگیری شود، افزود: در خصوص پروازهای خروجی و ورودی از هند نیز باید سریع تر تصمیم گرفته می شد، اگر هم افرادی از هند وارد کشور ما شدند باید شدیدا تحت قرنطینه قرار بگیرند، سلامت مردم جای تعارف با هیچ شخصی ندارد هر شخصی هم در این حوزه کوتاهی یا قصور کند باید به دستگاه قضا پاسخگو باشد.

ضرورت توجه به سلامت مردم به عنوان الویت کار مسئولان هم مورد تاکید نماینده مردم اهواز در مجلس  قرار گرفت.

مجتبی یوسفی با بیان اینکه، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل عدم توجه دولت به نظر کارشناسان و دلسوزان حوزه سلامت که از اسفندماه در خصوص موج چهارم کرونا هشدار داده بودند؛ امروز کشور در وضعیت خطرناکی قرار گرفته و به دلیل مجوز سفرها در تعطیلات نوروز از ۹ شهر قرمز در اسفندماه به قرمز شدن کل شهرهای کشور رسیده ایم‌.

همچنین در جلسه کمیسیون بهداشت در مورد آخرین اقدامات انجام شده در تولید واکسن کرونا، وزیر بهداشت وعده داد که  و این منافاتی با تولید واکسن ندارد چون می تواند تولیدات را پوشش دهد و باید پیگیر واردات هم بود.دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.

***

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، انتخابات۱۴۰۰ و چگونگی آرایش جریان های سیاسی هم از دیگر موضوعات پربازدید و پرخبر بود.

در همین رابطه مجتبی توانگر، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ، گفت: آقای دکتر قالیباف اعلام آمادگی کرده‌اند که برنامه و تیم اقتصادیشان برای تحول اقتصادی کشور در اختیار آقای رئیسی باشد تا بتوان شاهد اتفاقات خوب اقتصادی در دولت آینده باشیم.

همچنین غلامعلی با برخی علما و روحانیون درباره آخرین وضعیت انتخابات دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب پس از این دیدارها با تاکید بر نقش برجسته روحانیت در ادوار مختلف به خصوص شرایط امروز کشور اظهار امیدواری کرد تا ائتلاف نیروهای انقلاب در زمان مناسب بهترین گزینه را جهت حضور در انتخابات معرفی کند.

سیدمصطفی تاجزاده هم با شعار “” برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرد.

یک عضو جبهه اصلاحات ایران هم درباره ورود جبهه اصلاحات ایران به بررسی کاندیداهای اصلاح طلبان توضیحاتی ارائه کرد.

عزت تقواییان با بیان این که رفتار داوطلبان انتخابات مبهم است، اظهار کرد:

یک فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه ،‌ افزود: یک فرد قادر به تحول در کشور نیست. یک تیم و تفکر و نگرش است که هم افزایی می آفرینند و مشکلات را حل می کنند. پس همه کاندیداها باید روی تیمشان فکر کنند و چند نفر از وزرای کلی شان را هم معرفی کنند.

در گفت و گو با یک کارشناس مسائل حقوقی هم به اشاره شد.

عبدالله سمامی خاطر نشان کرد: متاسفانه نص صریحی در قوانین موجود در این خصوص وجود ندارد و این خلا قانونی در این رابطه بسیار ملموس بوده که قطعا برای جامعه‌ای که بخواهد قانون‌مدار حرکت کند نیاز به اصلاح این امور بیش از پیش حس می‌شود چرا که بخاطر نبود ضمانت اجرا گاها وعده‌های بی‌اساس و غیر اصولی و حتی غیر قابل اجرا با تاکید و مانور زیاد از سوی اشخاص مطرح می‌شود و بعضا بسیار مورد توجه عموم قرار می‌گیرد ولی متاسفانه در عمل بسیار ناکارآمد و مخرب  است.

از دیگر اخبار پربازدید امروز می‌توان به اظهارات یک دیپلمات پیشین کشورمان درباره ایده بازگشت به تعهدات برجامی به صورت “اقدام در برابر اقدام” اشاره کرد.

سید جلال ساداتیان گفت: ایده بازگشت به تعهدات به صورت اما مسلما آمریکایی ها باید قدم اول را بردارند.

وی افزود: ایران همواره مطرح کرده است که طرف آمریکایی باید به طور یک‌جا به تعهداتش در برجام بازگردد تا ایران هم به تعهداتش برگردد. اقدام در برابر اقدام یعنی ایران پنج مرحله تعهدات را کاهش دهد و آنها هم پنج اقدام را انجام دهند به نظر پیشنهاد و ایده ای قابل قبول و شدنی باشد اما آنچه مسلم است اینکه حتما باید قدم اول را آمریکایی ها بردارند و ظاهرا این مساله هم مورد پذیرش آمریکایی هاست.

گزارش خبرگزاری تاریخ ما با عنوان “” به مناسبت چهل و یکمین سالروز شکست تجاوز نظامی آمریکا به خاک ایران برای آزاد کردن ۵۲ گروگان سفارت این کشور در ایران در سال ۱۳۵۹ هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.