400 نفر پرستار به بیمارستان‌های استان کردستان افزوده می شود

حیدر ایزدی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما، با اشاره به بحث مدیریت انسانی در ایام کرونا، اظهار کرد: با توجه به ایجاد ساز و کار وزارت بهداشت مبنی بر اینکه نیروهایی که در گذشته در قالب نیروهای طرحی، خدمات ارائه داده‌اند می‌توانند به مدت شش ماه تا یک سال در بیمارستان ها در قالب تداوم طرح به کارگیری شوند که در این راستا مجموعا  ۱۵ تا ۲۰ درصد نیروی انسانی به بیمارستان های سطح استان افزوده شد.

وی افزود: در پی برگزاری آزمون استخدامی پرستاران در سال گذشته ۴۰۰ نفر پرستار و رده های زیر مجموعه آن به بیمارستان‌های استان افزوده می شود.

رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به کمبود «کمک پرستار» در بیمارستان‌های استان اشاره و بیان کرد: در حال حاضر به صورت رسمی از سوی وزارت بهداشت چارت و پست سازمانی کمک پرستاری به عنوان زیر مجموعه پرستاری شکل نگرفته است که این موضوع باعث نارضایتی خصوصا در زمینه نحوه احتساب حقوق و مزایا در این صنف شده است.

به گفته ایزدی، در مجموع کل رده های پرستاری ۳۷۰۰ نفر نیرو انسانی در بیمارستان‌های استان فعالیت می‌کنند که شامل نیروی پرستاری، کارشناس اتاق عمل، هوشبری، فوریت های پزشکی، کمک پرستاری، بهیار و کمک بهیار است.

وی به عمده مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: تاخیر در پرداخت کارانه و سایر مزایا همچون سایر استان‌ها به دلیل کمبود درآمدهای دانشگاهی متاثر از شیوع بیماری کرونا بوده و علیرغم تلاش‌های شبانه روزی مجموعه دانشگاه هنوز این عقب ماندگی به روز نشده اما نسبت به شش ماهه اول سال گذشته اوضاع به شکل قابل توجهی روند روبه رشد در تسریع مطالبات به خود گرفته است.

رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به نقش تاثیرگذار و تاریخی پرستاران در مراقبت و حفاظت از سلامتی جامعه در اپیدمی کرونا گریزی زد و اظهار کرد: ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی این قشر تلاشگر در حفظ و ارتقاء سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها، تسهیل در روند بهبودی بیماران و اکنون در نبرد با ویروس هزار چهره کرونا، ستودنی و قابل ستایش است.

وی ضمن تقدیر از پزشکان و کادر پرستاری که در جبهه مقابله به کروناویروس، ناشی از سختی و مشقت کار و حضور در شیفت‌های طولانی دچار صدمات روحی و جسمی شده‌اند، افزود: خلق صحنه‌های بی‌بدیل جامعه سلامت در کارزار کرونا در حافظه تاریخ به یادگار خواهد ماند.

رییس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به عمده مشکلات حوزه پرستاری در سطح کشور و به تبع استان کردستان، خاطرنشان کرد: اولویت اول جامعه پرستاری اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بر پایه منزلت و هویت پرستاری است.

ایزدی در ادامه ابراز امیدواری کرد که این مهم در سال ۱۴۰۰ بعد از سال‌ها پیگیری نمایندگان پرستاری و همچنین حمایت مسئولین ارشد نهایی شد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.