الزامات فنی و معماری شبکه زیرساخت اولویت بندی می شود
پروژه پژوهشی « تعریف و اولویتبندی سرویسهای نوین و تعیین الزامات فنی و معماری شبکه زیرساخت در آستانه ورود به تحول دیجیتال» در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، حمیدرضا اخوان مختاریانی مجری این پروژه پژوهشی که جهت شناسایی و اولویتبندی سرویسهای نوین و تعیین الزامات فنی و معماری شبکه زیرساخت، تعریف شده است، اظهار داشت: هدف این پروژه، پژوهش برای شناسایی و اولویت بندی سرویسهای نوین قابل ارائه در حیطه وظایف شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین تحقیق در خصوص الزامات، استانداردها، فناوریها و شاخصهای لازم برای ارائه این سرویسها و فناوریهای نوینی است که برای کاربر انتهایی در عصر تحول دیجیتال مطرح است.
وی درباره لزوم اجرای این پروژه گفت: تحول چشمگیر فناوریهای مرتبط با صنایع الکترونیک، مخابرات و رایانه، از یک سو منجر به توسعه سرویسهای جدید ارتباطی همانند انتقال داده، انتقال صدا و تصویر، سنجش از دور، ارتباطات رایانهای و همچنین تحول دیجیتال در ارتباطات بانکی، تجاری و نظام اداری شده است و از سوی دیگر کاهش مسافرتهای غیر ضروری و دورکاری در بسیاری از مشاغل متأثر از شرایط شیوع بیماری و حفظ محیط زیست سبب شده تا وظایف محوله به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بسیار سنگین و تخصصی شود.
اخوان مختاریانی ادامه داد: علاوه بر آن در سالهای اخیر تعداد، تنوع و پهنای باند مورد نیاز سرویسهای صوت، تصویر و داده، در کنار فناوریهای جدید IOT، ۵G و … بسیار بیشتر شده است. به دلیل رشد اینترنت و ظهور سرویسهای محتوایی متنوع در سالهای اخیر، اپراتورهای ارتباطی کشور از سرویسها و فناوریهای جدید و به روز در شبکههای ارتباطی خود بهره میگیرند.
وی ادامه داد: از این رو خروجی این پروژه میتواند دانش فنی لازم برای معرفی و اولویتبندی سرویسهای نوین مطرح در عصر تحول دیجیتال در کنار سرویسهایی که در حال حاضر در سبد محصولات شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارند، را ارائه دهد.