ماسک عاملی برای نارسایی تنفسی نیست

شیلان محمدی با تأکید بر استفاده از ماسک در اماکن عمومی و پر ازدحام به ویژه هنگام صحبت با دیگران، اظهار کرد: ماسک برای مدت طولانی، مداوم و در مکان‌های خلوت توصیه نمی‌شود ولی در اماکن عمومی به خصوص در مراکز پر ازدحام که چندین نفر زیر یک سقف در حال کار و فعالیت هستند در پیشگیری از کرونا بسیار ضروری است.

به گفته این پزشک فوق تخصص ریه در سنندج کرونا بیماری تنفسی است که بیشتر از طریق تنفس هنگام صحبت از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود و در مکان‌های خلوت نیازی به استفاده از ماسک نیست.

محمدی تأکید کرد: هنگامی که افراد در محیط خلوت و تنها هستند، می‌توانند ماسک را از روی صورت خود بردارند. 

وی با بیان اینکه بایستی به استفاده از ماسک عادت کنیم ادامه داد: کرونا فعلا در میان ما شیوع دارد و تنها راه مقابله و پیشگیری از آن استفاده از ماسک است که نسبت به خطر بیماری کرونا ماسک هیچ آسیبی برای انسان ندارد.

این پزشک سنندجی با بیان اینکه تنفس نامنظم، میزان اکسیژن خون را کاهش می‌دهد افزود: کمبود اکسیژن در خون می‌تواند منجر به اضطراب، خستگی، سردرد و در موارد شدید کما و مرگ شود که سطح اکسیژن خون را با تمرین تنفس عمیق می‌توان بهبود بخشید اما استفاده از ماسک منجر به این حالت نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما و به نقل از روابط عمومی علوم‌پزشکی استان کردستان، محمدی با بیان اینکه استفاده از ماسک هیچ ارتباطی با کاهش اکسیژن خون ندارد و در عملکرد قلب تأثیرگذار نیست افزود: ماسک تداخلی در کسب اکسیژن ندارد و هیچ عاملی برای نارسایی تنفسی و افت ساچوریشن ایجاد نمی‌کند لذا در این شرایط اپیدمی مهمترین فاکتور در مقابله با این ویروس است.

وی ضمن اینکه ماسک هیچ خطری برای سلامتی ایجاد نمی‌کند تأکید کرد: در اماکنی که ویروس کرونا در حال چرخش است استفاده از ماسک یا سایر روکش‌های صورت باعث می‌شود خطرابتلا به ویروس هنگامی که افراد نمی‌توانند فاصله اجتماعی را رعایت کنند، کاهش یابد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.