پایش گازهای آتشفشانی خروجی قله دماوند

به گزارش خبرنگار «تاریخ ما»، مهرداد قنبرزاده صبح چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به حوزه های فعالیت مرکز زمین شناسی اظهار داشت: در حوزه زمین شناسی دریایی ۱۲۰ کیلومتر از ساحل محمودآباد تا فرح آباد ساری پایش شده است و مواردی نظیر ایجاد قفس های شیلاتی، مخاطرات دریا، سازه های دریایی و غیره مورد بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: تهیه نقشه های زمین شناسی از دیگر حوزه های فعالیت است و تاکنون نقشه های ۲۵۰ هزار و ۱۰۰ هزار استان تهیه کردیم و ۱۶ نقشه ۲۵ هزار از جمله دو نقشه مربوط به دماوند تهیه شده است.

قنبرزاده، یکی از مشکلات را خروج گازهای آتشفشانی در دماوند بیان کرد و گفت: در این راستا، مرکز پایش دماوند ایجاد شده کارهای مطالعاتی در دست اقدام است و علاوه براین مطالعات گسل های استان نیز در دست اقدام است.

رئیس مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی مازندران با بیان اینکه، در حوزه های اکتشافی، مازندران در کمربند آلتیمالیا قرار دارد افزود: در استان ماده معدنی متفاوتی وجود دارد اما باید بهره برداری از مواد معدنی با روش های نوین صورت گیرد.

وی مطالعات ژئوفیزیک هوایی را از دیگر فعالیت ها برشمرد و گفت: برای پنج هزار کیلومتر مربع مطالعات هوایی ژئوفیزیک صورت گرفته است تا منابع معدنی را شناسایی کنیم.

تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.