تصمیماتی برای نوسازی و توسعه گردشگری یزد

حمیدرضا عظیمیان در گفت‌وگو با «تاریخ‌ما»، اظهار کرد: امروز جلسه‌ای با محوریت بافت فرسوده یزد با نمایندگان شورای اسلامی شهر یزد داشتیم. در این نشست قرار شد تعدادی پروژه را به دولت معرفی کنند تا در زمینه ریالی و ملکی به آنها کمک کنیم.

وی افزود: اگر شهرداری به عنوان توسعه‌گر قرار گیرد ما به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری فراخوان می‌دهیم. هم‌چنین قول می‌دهیم که هرچه سود ساخت و ساز حاصل شد به عنوان تن‌خواه گردان بعدی در نظر می‌گیریم  و جای دیگر از آن استفاده نمی‌کنیم. زمین ۷۰۰۰ متری هم که قبلا شورای شهر از طریق منابع ما تملک کرده بود گفتیم سریعا اجرا شود و فعلا خیرین را بگذاریم؛ چرا که عنوان شد اگر یک پروژه خوب را اجرا کنیم بخش خصوصی برای ورود ترغیب می‌شود. بانک مسکن از طریق شرکت مسکن‌سازان، فعلا خارج از فراخوان این پروژه را بسازد هرچه سهم ما شد به بافت فرسوده اختصاص می‌دهیم. در واقع قلکی می‌شود که می‌توان از آن برای طرح‌های بعدی استفاده کرد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان این‌که زمین به عنوان آورده ما در طرح‌های بازآفرینی شهری محسوب می‌شود، گفت: اگر شهرداری وارد این پروژه شود هزینه ساخت و هزینه پروانه آورده شهرداری خواهد بود و این همکاری می‌تواند نتایج خوبی داشته باشد.

عظیمیان درخصوص واحدهای صنعتی یزد هم خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که واگذاری واحدهای صنعتی یزد در سال‌های دورانجام شده و هم اکنون در حریم شهر قرار گرفته‌اند هزینه‌های زیادی باید برای سند بپردازند که به معضلی تبدیل شده و مدیریت سیاسی استان از ما انتظار دارد آن را حل کنیم. در این خصوص راه حلی در نظر داریم که قرار شد هفته‌های آینده اعلام کنم.

وی ساماندهی فضاهای فرهنگی و ورزشی را از دیگر تصمیمات جلسه امروز دانست و گفت: قرار بر این شد که در این فضاها با حفظ مالکیت دولت، مجموعه‌های خدماتی از جمله فرهنگسرا و فضاهای ورزشی احداث شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این نشست تعدادی از متقاضیان مسکن در شهرهای مختلف استان یزد، فرماندار، نماینده تفت، میبد و مهریز هم حضور داشتند که مشکلات آنها را به طور موردی حل کردیم. هم‌چنین مصلی و کتابخانه عمومی شهر یزد دچار مسائلی بود که به طور عمومی به آنها رسیدگی شد.

عظیمیان درخصوص ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شهریزد گفت: فضاهای عمومی یزد برای مردم این شهر ظرفیت دارد که بخش خصوصی می‌تواند به آن ورود پیدا کند. از سوی دیگر شهر یزد سومین شهر مقصد گردشگران خارجی و هفتمین شهر مقصد گردشگران داخلی است. بنابراین استعداد بالایی دارد که فضاهای سنتی گردشگری در این منطقه احداث شود.

انتهای پیام

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.