ساخت کیت آموزشی استخراج دی ان ای و دستگاه الکتروشوک قلب

به گزارش سایت «تاریخ ما» به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، محمدحسن برهانی فر با بیان اینکه استخراج DNA اولین قدم در راه انجام مطالعات مولکولی است، گفت: بیشتر سیستم های مولکولی اعم از انواع روش های آزمایشگاهی در قدم اول نیازمند استخراج DNA است و این امر یکی از اصلی ترین تست ها در آزمایش های مولکولی در رشته های میکروبیولوژی، ژنتیک، زیست شناسی سلولی و مولکولی، بیوشیمی، زیست گیاهی، علوم جانوری، داروسازی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی و همچنین در گرایش های مختلف دام پزشکی است.

وی به ساخت دستگاه الکتروشوک قلب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد اشاره کرد و افزود: این دستگاه که قابل استفاده در محافل عمومی مانند ادارات، ارگان ها و پارک ها است، برای احیا افراد مبتلا به ایست قلبی طراحی شده که تا رسیدن به مراکز درمانی از مرگ نجات یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با بیان اینکه طرح توموگرافی درختان سرپا نیز در واحد دانشگاهی کرج اجرا شده است، اظهار داشت: در این طرح، درختان پوسیده که احتمال سقوط آنها وجود دارد، شناسایی می شوند.

برهانی فر، جلوگیری از بروز حادثه های ناگوار نظیر سقوط درخت بر روی خودرو و اشخاص و حفظ محیط زیست را از مزایای طرح توموگرافی درختان سرپا عنوان کرد و گفت: باتوجه به استقبال شهرداری از این طرح قراردادی به منظور توسعه طرح منعقد شده است.

وی ادامه داد: ساخت رایانه دیواری، ردیاب ماهواره ای خودرو، استحصال فلزات گرانبها، طراحی نرم افزار آموزشی اجتماعی داناک، ساخت ایمپلنت های پزشکی، تهیه عرقیجات و عصاره از گیاهان دارویی، روغن‌گیری از دانه های روغنی، تهیه دمنوش‌ها و شربت‌های گیاهی، تولید گل‌های زینتی مانند رز، تولید نشا و پرورش قارچ از دیگر طرح های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در خصوص قابلیت های ردیاب ماهواره ای خودرو گفت: ارتباط شبکه مخابراتی برای تماس و پیامک، دریافت اطلاعات از ۲۰ کانال ماهواره ای و پردازش آنها برای بدست آوردن مختصات مکانی و ارسال همزمان آنلاین به سرور و منطبق کردن آن روی نقشه برای کنترل و ردیابی خودرو در هر نقطه از کره زمین و ارتباط بی سیم با لوازم جانبی و آپدیت سیستم عامل آن از طریق اینترنت از قابلیت های خاص محصول است.

برهانی فر تاکید کرد: طرح های دانش بنیانی که در واحدهای دانشگاهی استان البرز ارائه و اجرا شده، بخشی از مصوبات کارگروه تحقق اقتصاد مقاومتی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز است که همواره در اجرای طرح های درآمد زا پیوست فرهنگی و شان دانشگاه را مد نظر قرار می دهد.

وی با تاکید بر اینکه جلسات کارگروه تحقق اقتصاد مقاومتی به طور مستمر تشکیل می شود، خاطرنشان کرد: این کارگروه در سه حوزه کشاورزی، صنعت و خدمات فعالیت می کند.

تازه ترین اخبار میراث فرهنگی ایران و جهان را در تاریخ ما دنبال کنید.
برچیده از سایت مهر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.