پهپاد کمان ۲۲ رونمایی می‎شود

یه گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از ارتش، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در برنامه زنده گفت‍گوی خبری شبکه خبر، ضمن تبریک روز نیروی هوایی و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷، بیعت تاریخی همافران با امام خمینی (ره) انجام شد و همانطور که رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) فرمودند بیعت تاریخی همافران با امام راحل چند تاثیر مهم در پیروزی انقلاب داشت.

وی ادامه داد: اولین تاثیر، جلوگیری از کودتایی بود که آمریکایی‌ها در ایران در حال طرح ریزی و اجرای آن بودند. دومین تاثیر زدودن شک و تردید از دل مردمی بود که در دودلی نسبت به پیروزی انقلاب به سر می‌بردند؛ که در کل این حرکت به پیروزی انقلاب سرعت بخشید. به عبارت دیگر کارکنان نیروی هوایی در ساعات سخت به کمک انقلاب شتافتند.

امیر سرتیپ نصیرزاده درباره وضعیت کنونی نیروی هوایی ارتش گفت: جوانانی که امروز در نیروی هوایی رویش یافتند برگرفته از مکتب شهید سلیمانی هستند. رهبر معظم انقلاب در دیدار خود به طرح ریزی و تلاش، مرعوب دشمن نشدن، مولد قدرت و امنیت بودن را توصیه کردند.

وی در تشریح شرایط این نیرو در حوزه ناوگان و تجهیزات افزود: ناوگان هواپیمای با سرنشین به روزی در نیروی هوایی وجود دارد، علاوه بر آن، دست به تولید بمب افکن‌های صاعقه و کوثر زده شد و همچنین اکنون ما در خط مقدم ساخت پهپاد در حال حرکت هستیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش از اشراف و رصد ۲۴ ساعته بر منطقه خلیج فارس و دریای عمان خبرداد و گفت: نیروی هوایی به طور ۲۴ ساعته با تجهیرات با سرنشین و بدون سرنشین، منطقه خلیج فارس و دریای عمان را رصد می‌کند و اشراف اطلاعاتی بسیار خوبی بر این منطقه دارد.

وی افزود: نشانه مرعوب نشدن ما بر اساس توصیه رهبر انقلاب، گشت زنی در فاصله نزدیک با شناورهای نظامی کشورهای بیگانه است، ما باید از حق خود در پهنه آبی خلیج فارس و دریای عمان با دقت حراست و صیانت کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش به معرفی پهپادهای نیروی هوایی ارتش پرداخت و گفت: ما از کمان۱۲ در رزمایش‌ها برای کنترل و فرماندهی منطقه رزمایش استفاده کردیم، کمان ۲۲ نیز که از نظر جثه بزرگتر و در حمل تجهیزات توانمندتر است به زودی رونمایی می‎شود. پرواز شب پهپاد نیز یکی از توانمندی‌های پیچیده‌ای است که در نیروی هوایی وجود دارد. درباره دقت این پهپادها باید تاکید کنم که به صورت نقطه زن عمل می‌کنند.

امیر سرتیپ نصیرزاده تصریح کرد: ارتش یک نیروی مردمی است و فلسفه وجودی نیروی‌های نظامی خدمت به مردم است. در قالب طرح مردم یاری این نیرو با استفاده از هواپیماهای سنگین خود توانایی حمل ۷۰ تا ۸۰ تن بار را در اسرع وقت به محل حادثه‌های مختلف دارد؛ و در بحران‌ها و حوادث مختلف مانند سیل و حتی کرونا به یاری مردم شتافته است.

وی در پایان درباره ساخت جنگنده‌های بومی خاطرنشان کرد: در بحث ساخت هواپیما با وجود ساخت هواپیماهای جنگی مختلف هواپیمای صاعقه و کوثر به نتیجه رسید، اما به دلیل شباهت کلاس این دو به هم کوثر برای تولید بیشتر انتخاب شد که از سامانه‌های بروز دنیا استفاده می‌کند.

پایان خبر / رکن آنلاین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.