مسئولان غیر انقلابی باید کنار گذاشته شوند
عباس برزگر در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، در رابطه با اینکه انقلاب اسلامی ایران به چه میزان در رسیدن به اهداف خود موفق بوده است؟ اظهار کرد: اصولا موفقیت یک مفهوم نسبی است و جمهوری اسلامی در بعضی زمینهها موفقیتهای خوبی داشته و در برخی موارد نیز ناموفق بوده است. اینکه در چه زمینههایی موفق بوده و در چه زمینههایی عملا ناموفق بوده باید در دو عرصه بینالمللی و داخلی بررسی کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما در عرصه بین المللی در طول این چهل سال برای دنیا شناخته شدیم، انقلابی بود که درست مقابل تمایل و خواست بزرگترین ابرقدرت دنیا یعنی آمریکا که از رژیم سابق حمایت میکرد، ایستادیم و یک ملت انقلابی جلوی چنین قدرتی ایستادند و نه تنها او را بیرون کردند بلکه با جاسوسی سفارت آمریکا که مرکز و لانه جاسوسی بود برخورد کردند و دنیا از همان زمان ایران را خوب شناخت.
این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: امروز بعد از گذشت چهل سال، حوادثی در سالهای اخیر در بحث دانش هستهای و مبارزه ایران و از جمله شهید سردار سلیمانی با داعش ایجاد شد که در هدایت و حمایت از قدرتهای انقلابی منطقه موفقیت بسیار خوبی را از نظر شناخت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا و در عرصه بینالمللی ایجاد کرد.
برزگر در ادامه گفت: در زمینههای دیگر هم همینگونه است؛ در زمینه دانش، پیشرفتهای مختلف کشور در بعد داخلی و بینالمللی را داشتهایم. در زمینه علمی ایران بسیار پیشرفتهای خوبی داشته که از جمله آن دانش هستهای بسیار پیشرفت کرده و این پیشرفتها برای دنیا غیر قابل باور بود، به خصوص که همه اینها در شرایط تحریم انجام شده است و تمام کسانی که قدرتی داشتند با ما دشمنی کردند یا حداقل بعضی بیتفاوت بودند.
وی با بیان اینکه “در موضوع دانش پزشکی نیز ایران پیشرفت بسیار خوبی داشته است”، تصریح کرد: در زمینه تولید علم و دانش و همچنین در زمینه نظامی پیشرفتهای چشمگیری داشتهایم که برای دشمنان ایران غیر قابل باور بوده و الحمدلله در این رابطه موفق بوده است. همچنین در بحث زیرساختها، تاسیسات پتروشیمی، صنعت نفت و گاز، صنایع سدسازی و… دستاوردهای بسیار خوبی داشتهایم ولی در زمینه صنعت خودرو بسیار ناموفق بودیم و به نظر باید آن را تعطیل کنند، زیرا شرایطی که در صنعت خودرو داریم به درد امروز نمیخورد و بایستی صنعتی نوین و پیشرفته مانند خودروهای هیبریدی و… را جایگزین کنند و با دانش روز حرکت کنیم، چون ما هنوز خودروی پژویی را تولید میکنیم که متعلق به سی، چهل سال قبل فرانسه است.
این کارشناس مسائل حقوقی با بیان اینکه “در زمینههای فرهنگی متاسفانه به جای پیشرفت، پسرفت داشتهایم”، بیان کرد: در رابطه با اخلاق، مهربانی، نوعدوستی، رحم به یکدیگر و اخلاق گرایی در جامعه عقب ماندهایم و هر روز بدتر میشویم. زمانی که انقلاب کردیم و چند سال بعد از آن دارای فرهنگ و روحیه انقلابی، گذشت، ایثار، فداکاری، نوعدوستی و مهربانی بودیم، ولی این فرهنگ انقلابی به یکباره بعد از انقلاب فرهنگی برعکس شد. قبل از آن فرهنگ انقلابی داشتیم، اما از زمان انقلاب فرهنگی، فرهنگ انقلابی را از دست دادیم. اینها مسایلی است که مسئولین باید به آن بپردازند.
برزگر افزود: در حقیقت اخلاق، فرهنگ انقلابی و اعتقادات دینی در جامعه کمرنگ شده و دلیل آن به عملکرد بد مسئولان فرهنگی بر میگردد و به عملکرد کسانی مربوط است که جامعه از آنها انتظار عملی دارد. اینکه فقط شعار بدهیم و عکس آن عمل کنیم به درد نمیخورد و مخرب است. اگر مردم در زمینه فرهنگ، اعتقادات دینی و اخلاق ببینند که مسئولان الگوی این موارد در جامعه هستند، با رفتار و اخلاق عملی آنها رفتار مردم نیز تغییر میکند و فرهنگ جامعه درست خواهد شد.
وی تاکید کرد: راهکار رسیدن به این موضوعات عوامل مختلفی دارد که از جمله آن در بعد داخلی بحث تحریم را داریم که شاید بخشی از مشکلات اقتصادی و… مرتبط با زندگی مردم در رابطه با تحریم باشد. تردیدی نیست که دشمنان محدودیت و دشمنی ایجاد میکنند و در دنیا علیه ما تبلیغ میکنند که باید متوجه باشیم و خنثی کنیم.
این وکیل دادگستری بیان کرد: مشکل ما رابطه سالاری در پستهای اجرایی و مدیریتی است و از همه مشکل آفرینتر که این اتفاقات رخ میدهد موضوع نظارت درست است. ضعف در نظارت، پیشگیری، آفت شناسی و… موجب وضعیت فعلی میشود که به جای آن باید شایسته سالاری را در پیش گرفت. باید افراد شایسته، دانشمند، با اخلاق، با ایمان و متعهد و انقلابی را در امور اجرایی و مدیریتی قرار داد تا بتوانند مردم را از این وضعیت نجات دهند و مردم به آنها اعتماد داشته و امیدوار شوند که مشکلات جامعه را حل خواهند کرد، چون اگر غیر از این باشد مردم بیاعتماد و اذیت خواهند شد.
برزگر خاطرنشان کرد: چرا باید وضع اقتصاد ما امروز اینگونه باشد، البته شاید بخشی از آن به تحریمها برمیگردد، ولی ما اعتقاد داریم که کشورمان مملکت امام زمان (عج) است و خداوند متعال انواع نعمتها را به ما داده است. تمام کشور ما ثروت است؛ آب، زمین، دریاچه، دریا، معدن و… داریم و روی ثروت خوابیدهایم، اما چرا باید وضع جامعه امروز ما اینگونه باشد و عدهای دچار فقر باشند. این مساله به بی کفایتی مدیران اجرایی باز میگردد که مردم در قالب رییس جمهور، نماینده مجلس و وزرا انتخاب میکنند، بنابراین اولا مردم باید در انتخابشان دقت کنند و بر اساس شایسته سالاری رای دهند که مقام معظم رهبری نیز در انتخاباتهای مختلف تاکید دارند که درست انتخاب کنید.
وی افزود: برخی مدیران به جای اینکه به مردم خدمت کنند سر از اختلاس، دزدی و ظلم به مردم درآوردند مخصوصا مشکلاتی که در چهار دوره اخیر ریاست جمهوری در جامعه به وجود آمده باعث بروز اختلافها شده و بیت المال را حیف و میل میکنند و اقتصاد کشور نابود شد و ارزش پول ملی از بین رفت، که این ظلم به مردم است و عوامل این اقدامات باید مجازات شوند.
این کارشناس مسائل حقوقی گفت: مسئولان غیر انقلابی باید کنار گذاشته شوند و مسئولان انقلابی انتخاب شوند، چون جایی که مدیر لایق باشد برای مردم بهشت خواهد ساخت و هر کسی در هر نقشی که هست مخصوصا رسانه ملی و سازمانهایی که مسئول روشنگری در جامعه هستند بدیها را افشا کنند و مسئولان قضایی با آن برخورد کنند و هر کسی وظیفه خود را درست انجام دهد، چون اگر همه درست عمل کنند همه چیز درست خواهد شد.
پایان خبر / تاریخ ما