پربازدیدترین اخبار سیاسی ۲۵ اسفند ایسنا

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، درخواست سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر حفظ بی‌طرفی و اظهار نظر در چارچوب فنی، در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.

سعید خطیب زاده در آخرین نشست مطبوعاتی خود در سال ۱۳۹۹ در مورد اظهارات رافائل گروسی مبنی بر این‌که تهران باید دسترسی‌های بیشتری را به آژانس بین‌المللی انرژی برای نظارت بر فعالیت‌های هسته‌اش ارائه کند، گفت: موضوع نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران یک موضوع فنی و تکنیکی است و روابط بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز بر همین چارچوب است.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات جک استراو، وزیر خارجه پیشین انگلیس گفت: دولت انگلیس تاکنون چندبار با انجام اقدامات این چنینی از انجام به تعهدات خود سرباز زده و به تعهدات خود عمل نکرده است و این موضوع مشکلاتی را به همراه داشته است. از جمله موضوعی که آقای جک استراو اعلام کردند و اصل موضوع درست است و فکر می‌کنم دولت انگلیس بیش از یکبار به افرادی ویزا داده است سپس آنها را دیپورت کرده است و این نشان می‌دهد که دولت انگلیس در برهه‌هایی نهایت تلاش خود را کرده که آرامش به روابط دو کشور باز نگردد.

دومین خبر پربازدید، برگزاری نشست فوق العاده بررسی مشکلات بازار شب عید با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی بود.

محمدباقر قالیباف در این نشست با بیان اینکه مشکل توزیع مرغ نماد مشکلات متعدد زنجیره توزیع و بی عملی است، گفت: عدم توزیع مناسب ارز دولتی و کاهش قدرت خرید مردم گوشت قرمز و مرغ را از سفره مردم حذف کرده است.

با توجه به مشکلات به وجودآمده در روزهای پایانی سال و گرانی برخی اقلام غذایی وزرای جهادکشاورزی و صمت جهت بیان توضیحات در این باره، به دادسرای دیوان محاسبات کشور احضار خواهند شد.

این خبر هم مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی خبرگزاری تاریخ ما قرار گرفت.

در همین ارتباط نایب رییس مجلس شورای اسلامی با ابراز نگرانی از گرانی‌های شب عید، این ادعا که گرانی‌های به دلیل مخالفت مجلس با تشکیل وزارت بازرگانی بوده را فرافکنی دانست و آن را رد کرد.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی افزود: وقتی نرخ ارز به طور چشمگیری افزایش می‌یابد، طبیعی است که بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی کشور به صورت قانونی یا قاچاق صادر شوند. همچنین طبیعی است که قیمت تمام شده محصولات غذایی وارداتی نظیر روغن نیز به شدت افزایش یابد.

خبر بعدی،‌ رد اتهام دخالت ایران در حملات اخیر به پایگاه‌های آمریکایی در عراق بود.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت، حمله هوایی آمریکا به نیروهای عراقی را نقض حقوق بین‌الملل دانست.

مجید تخت روانچی افزود: نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد تلاش کرده است، جمهوری اسلامی ایران را به حمایت از به اصطلاح “گروه‌های شبه نظامی غیر دولتی” در عراق متهم کند، که قاطعانه رد می‌شود. 

تاکید رئیس جمهور بر لزوم شفاف سازی در زمینه روند واکسیناسیون طبق اولویت های تعیین شده در سند ملی هم از اخبار پرمخاطب بود.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد همانطورکه در یک سال گذشته تلاش شده با ایجاد شفافیت و اطلاع رسانی و ارائه آمار دقیق از میزان شیوع و نحوه مقابله با این بیماری به عنوان یکی از اصول و استانداردهای پذیرفته شده جهانی در فرایند مقابله با پاندمی کووید۱۹ به عنوان یک اقدام اطمینان بخش عمل شود، در خصوص واکسیناسون نیز به همین شیوه اقدام گردد.

دیگر اخبار مرتبط با کرونا را در لینک های زیر دنبال کنید.

***

گزارش خبرگزاری تاریخ ما به مناسبت بیست و ششمین سالگرد درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد مصطفوی معروف به یادگار امام،‌ پربازدیدترین خبر بامداد امروز بود.

در طول تاریخ میلیاردها تولد و مرگ اتفاق افتاده است که شاید کمتر تولد و درگذشتی به فاصله یک روز از هم روی داده باشد، اما این استثناء شامل حال دومین پسر خاص ترین رهبر جهان شد. او ۲۴ اسفند متولد شد، ۴۹ بهار زیست و ۲۵ اسفند چشم از جهان فروبست.

تحلیل عزت‌الله ضرغامی درباره علل ناکارآمدی دولت‌ها در جمهوری اسلامی از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.

عضو شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی ساختار را از علل ناکارآمدی دولت‌ها می داند و می‌گوید: «حاج قاسم سلیمانی چرا موفق بود؟ زیرا او زیرمیز ساختارهای ناکارآمد زد.»

به گفته او، «ممکن است کسی خودش کارآمد باشد و کسی کارآمد نباشد ولی قدری ساده اندیشانه است که ما همه این موضوع را به آدم‌ها نسبت بدهیم. در 40 سال گذشته آدم‌های بسیار کارآمدی در برخی حوزه‌ها قرار گرفتند که به خاطر ساختارهای غلط، ناکارآمد و کلیشه‌ای ناکارآمد شدند، یعنی کارنامه‌شان کارنامه ناکارآمدی شده است. یک آدم ممکن است کارآمد باشد ولی خسته شود، ول کند و برود. اگر رئیس قوه مجریه اهل تحول و اهل تغییر نظام منحط کلاسیک ناکارآمد اداری باشد می‌تواند این را حل کند. رئیس جمهور باید ساختارها را بهم بزند و زیر میز بزند.»

گزارش خبرگزاری تاریخ ما با عنوان “سرابی به نام تقویم شاهنشاهی” به مناسبت ۲۵ اسفند ماه ،چهل و پنجمین سالگرد  تغییر مبنای تاریخ کشورمان از هجری شمسی به شاهنشاهی توسط محمدرضا پهلوی هم از دیگر اخبر پربازدید بود.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.