پربازدیدترین اخبار سیاسی ۲۷ اسفند ایسنا
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، تاکیدات رییس جمهور در آخرین جلسه هیات دولت در سال ۱۳۹۹ در جمع خبرنگاران و اعضای کابینه در صدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی با تاکید بر اینکه تاخیر در برداشتن تحریم خیانت است، عنوان کرد: امروز اگر هر جناح فرد و گروهی حتی اگر یک ساعت به هر دلیلی که امروز فقط دلیل آن انتخابات ۱۴۰۰ است در برداشته شدن تحریم ها سنگ اندازی کند این کار یک خیانت بزرگ به تاریخ و ملت ایران است.
وی افزود: تحریم یعنی تضییع حقوق مردم و امیدواریم کسانی که به دنبال سنگ اندازی در این راه هستند در این ایام مبارک ماه شعبان توبه کنند و از این کار خود دست بردارند. شب عید ۱۴۰۰ است و عیدی که به مردم می دهند این است که دست از تخریب بردارند و اگر بردارند دولت هم بلد است و هم قادر است و هم می تواند به خوبی این تحریم را پایان دهد و این نکته مهمی است که بر آن تاکید دارم.
دومین خبر پربازدید، اعلام محکومیت عیسی شریفی به ۲۰ سال حبس بود.
سازمان قضایی نیروهای مسلح در اطلاعیهای از تأیید حکم متهمان پرونده موسوم به «گروه اقتصادی یاس» در دیوان عالی کشور خبر داد.
بر اساس دادنامه صادره از دیوان عالی کشور، ۴ نفر از متهمان پرونده به اتهام مشارکت در کلاهبرداری باندی، مشارکت در پولشویی و برداشت و تصاحب غیرقانونی وجوه به ۲ تا ۳۰ سال حبس تعزیری به شرح ذیل محکوم شدند.
پیام فرمانده کل قوا به مناسبت میلاد امام حسین علیهالسلام و روز پاسدار، هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، متن پیام حضرت آیتالله خامنهای در این پیام خطاب به فرمانده کل سپاه فرمودند: سلام مرا به همه پاسداران برسانید، انشاءالله موفق باشید؛ با قدرت به فعالیتهای شایسته خود ادامه دهید.
گزارش خبرگزاری تاریخ ما به مناسبت ۲۷ اسفند ماه و چهل و یکمین سالگرد تصمیم تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در نامگذاری روز ولادت امام حسین(ع) به نام روز پاسدار هم از اخبار پربازدید بود.
خبر های دیگر به مناسبت روز پاسدار را در لینک های زیر بخوانید.
***
توضیحات رییس دفتر رییسجمهور در پاسخ به این پرسش که آیا احیای برجام به برگزاری انتخابات در ایران مرتبط است، نیز از خبرها پرمخاطب بود.
محمود واعظی تاکید کرد: موضوع برداشتن تحریمها هیچ ارتباطی به انتخابات ۱۴۰۰ نباید داشته باشد. تحریم از روز اول ظلمی بود که به ملت ایران شد و اگر بتوانیم یک روز یا یک ساعت زودتر هم تحریمها را برداریم این کار را میکنیم.
خبر بعدی، اعلام نامزدهای حزب موتلفه اسلامی برای انتخابات ۱۴۰۰ بود.
حزب موتلفه در بیانیه ای اعلام کرد که تیم نامزدهای در تراز ریاست جمهوری این حزب شامل شخصیت هایی چون اسدالله بادامچیان، مهندس سید مصطفی میرسلیم، محمد حسین نیکنام، حسین انواری، حمیدرضا ترقی می باشند که جملگی مورد اعتماد ملت و بزرگان روحانی و ملی هستند و از بین آنان متعاقبا نامزد واحد معرفی خواهد شد.
تشریح اولویت های دولت در سال ۱۴۰۰ توسط سخنگوی دولت هم از پربازدیدها بود.
علی ربیعی تصریح کرد: اولویت های دولت برای سال اینده عقب راندن تحریم ها، تکمیل زیر ساخت های کشور، حل مشکلات معیشتی مردم و واکسیناسیون عمومی است.
معین الدین سعیدی، سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به گفتوگوی خود با وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به احتمال زیاد از یکم فروردین ماه، اختیارات سابق وزارت جهاد کشاورزی که هماکنون در دست وزارت صمت است، به وزارت جهاد بازخواهد گشت.
این خبر هم مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی بود.
تازه ترین گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره روند غنی سازی در ایران از دیگر اخبار پرمخاطب بود.
خبرگزاری رویترز مدعی شد آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تازه ترین گزارش خود تاکید کرده است که ایران غنی سازی در نوع دوم سانتریفیوژهای پیشرفته یعنی سانتریفیوژهای IR-۴ را در نطنز آغاز کرده است.
“درگذشت ۱۹ روحانی سرشناس، ۹ نمایندۀ سابق و فعلی مجلس، پنج کنشگر سیاسی، یک دیپلمات از یک سو و ترور معاون وزیر دفاع و کارشناس صنعت هستهای جمهوری اسلامی و «خودکشی» یک مقام قضایی سابق از سوی دیگر، تنها بخشی از فهرست بلندبالای اسامی سیاسیونی است که از آغاز سال ۱۳۹۹ تا روزهای پایانی آن، چه از پی ابتلا به ویروس کرونا، چه به علت کهولت سن و دلایل پزشکی دیگر جان خود را از دست دادهاند.”
آنچه خواندید بخشی از گزارش خبرگزاری تاریخ ما با عنوان “پایان “سال عزا ” برای سیاسیون” بود که پربازدیدترین خبر بامداد امروز بود.
خبر بعدی، توضیحات نایب رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری (اسکودا) درباره آزمون وکالت بود.
ابراهیم کیانی با اشاره به مباحث مربوط به تغییر مقررات جذب وکیل تاکید کرد که قرار نیست آزمون وکالت حذف شود.
وی افزود: حتی اگر بحثهایی پیرامون کسبوکار تلقی شدن وکالت نیز وجود دارد ربطی به حذف آزمون ندارد بلکه صحبت از تغییر صلاحیتها است یعنی الان قوه قضائیه تعیین میکند که تعداد کارآموزان وکالت و نحوه پذیرش آنها چگونه باشد اما وقتی وکالت کسبوکار تلقی شود در قوه مجریه و وزارت اقتصاد برای آن تصمیمگیری میشود؛ یعنی وزارت اقتصاد در ارتباط با نحوه جذب کارآموزان و تعداد آنها تصمیمگیری میکند.
گزارش خبرگزاری تاریخ ما از حاشیه آخرین جلسه هیات وزیران در سال ۱۳۹۹ را نیز می توانید بخوانید.
پایان خبر / تاریخ ما