مراسم تحویل دهی هواپیماهای نظامی، ترابری سنگین و بالگرد به نیروهای مسلح

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، در این مراسم ۹ فروند هواپیمای نظامی، ۱۰ فروند بالگرد و ده ها موتور بازآماد شده در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع تحویل نیروها ی مسلح شد.

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم با بیان اینکه این اقدامات گویای شکسته شدن فشار حداکثری دشمن و موفقیت راهبردهای جمهوری اسلامی ایران است، گفت: دشمن با دو راهبرد تحریم و عدم اجازه خرید تجهیزات تلاش کرد ایران را شکست دهد، اما جمهوری اسلامی با سه راهبرد اتکا به توان داخلی ، بهینه سازی تجهیزات دفاعی و امنیتی با شرایط روز و ساخت تسلیحات بومی در حوزه های مختلف رزم زمینی، دریایی، موشکی و سایبری توانست دشمن را شکست دهد.

وی ادامه داد: سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع بر اساس مأموریت ذاتی خود گام های موثری در زمینه افزایش توان رزم نیروهای مسلح در حوزه تعمیرات اساسی و ارتقای انواع هواپیما، بالگرد و موتورهای نظامی برداشته است، به نحوی که در سال جاری موفق به اورهال و تعمیر اساسی ده ها فروند هواپیما، بالگرد و موتورهای مورد نیاز نیروهای مسلح شده است.

وزیر دفاع ۹ فروند هواپیمای بازاماد شده را از نوع هواپیماهای نظامی F۴ ،F۱۴ ،F۲۷، میراژ و همچنین هواپیماهای ترابریC۱۳۰ ،۷۰۷ و ۷۴۷ برشمرد و گفت: این هواپیماها در رزم هوایی و در مأموریت های متنوع رزمی، تاکتیکی و ترابری کاربرد فراوان دارند که با تحویل آنها به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ناوگان رزم هوایی نیروهای مسلح تقویت خواهد شد.

امیر سرتیپ حاتمی ۱۰ فروند بالگردهای بازآماد شده را انواع متنوع بالگردهای شرقی و غربی ۲۱۴ ،۲۰۵ ،۲۰۶ ،۲۰۹ ،۲۱۲ و میل شرقی ۱۷۱ برشمرد و گفت: این بالگردها دارای کاربری های رزمی، انتظامی و امدادی هستند که برای بهره برداری یگان هایی از نیروهای هوایی ارتش، هوانیروز، نیروی دریایی سپاه و هواناجا تحویل می شود.

امیر سرتیپ حاتمی در خصوص ده ها موتور بازآماد شده توسط متخصصین صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: این موتورها از انواع متنوع توربوجت، توربوفن و توربوشفت هستند که در هواپیماها و بالگردهای نظامی ناوگان بالگردی هوانیروز، نیروی هوایی و دریایی ارتش مورد استفاده قرار می گیرند.

وزیر دفاع در ادامه با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی با مشاهده تحریم‌های شدید نظامی کشورهای خارجی علیه ایران، دست‌شان را بر روی زانوهای خود گذاشته و قدم در راه خودکفایی در عرصه‌های مختلفی دفاعی گذاشتند گفت: در این مسیر، ساخت انواع جنگ‌افزارها و تسلیحات دفاعی متناسب با نیاز روز و همچنین بازآماد و بازطراحی ادوات نظامی موجود که از گذشته در کشور وجود داشت، دو راهبرد اصلی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران شد.

امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: اورهال تجهیزات نظامی سبک، نیمه سنگین و سنگین توسط متخصصان داخلی، مسیری کم هزینه و مطمئن برای ارتقا توان دفاعی نیروهای مسلح است؛ شیوه‌ای که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز به آن اهمیت فراوانی داده شده است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  با بیان پیچیدگی های صنعت هوایی و استانداردهای خاص این صنعت راهبردی گفت:  در فرایند طراحی، ساخت و بازآماد انواع تجهیزات هوایی، استانداردها برای هر قطعه باید پاس(رد) شوند که این یک کار بسیار سخت و دشوار است؛ بحمدلله این سختی‌ها را پشت سر گذاشتیم و امروز در صنعت هوایی صاحب فن و فناوری هستیم و می‌توانیم صنعت هوانوردی را یک صنعت خوداتکا بدانیم.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با طراحی و تولید قطعات مورد نیاز و اورهال انواع هواپیما، موجب شد تا در طول این سال ها خللی در توان رزم هوایی نیروهای مسلح ایجاد نشود افزود:  هواپیماهای نیازمند به تعمیرات اساسی نیروهای مسلح همواره بدون هیچگونه وابستگی و با بهره گیری حداکثری از توان صنعتی حوزه دفاع، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و بویژه همکاری و حمایت صمیمانه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی بازآماد و به موقع تحویل یگان های هوایی نیروهای مسلح شده است.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.