کشف دسته گور های عجیب در مصر
این یک کشف مهم است!
باستان شناسان مصری، در یک منطقه باستانی در دلتای رود نیل موفق به کشف بیش از ۱۰۰ دسته گور عجیب شدند. به نظر آنها این گور ها قدمت چند هزار ساله دارند و مربوط به مصر باستان هستند. حدود ۶۸ عدد از گور های این گورستان به شکل بیضی حفر شده اند.
طبق گزارش های اخیر اکسپرس، در مصر یک کشف بزرگ رخ داده است. وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر درباره این کشف توضیحاتی داده است. این کشف مربوط به یک منطقه باستانی در استان دقهلیه در شمال شرقی شهر قاهره است.
گورستان شامل ۶۸ گور است که به شکل بیضی حفر شده و قدمت آنها به دوره پیشدودمانی مصر، حدود ۶۰۰۰ تا ۳۱۵۰ سال قبل از میلاد مسیح بازمیگردد.
همچنین ۳۷ گور مستطیلیشکل نیز در این محوطه یافت شده که مربوط به دوره باستانی موسوم به دوره میانی دوم (از سال ۱۷۸۲ تا ۱۵۷۰ پیش از میلاد) است.
شش گور باقیمانده دیگر نیز به شکل بیضی هستند که قدمت آنها مربوط به دوره پیشدودمانی سوم مصر بین سالهای ۳۲۰۰ تا ۳۰۰۰ قبل از میلاد مسیح است.
طبق اعلام وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر، باستانشناسان از درون این گورها بقایای انسانهای بالغ و کودکان، اشیاء مربوط به مراسم تدفین و کوزههای تاریخی را کشف کردهاند.
باستانشناسان چندی پیش نیز در مصر دست به اکتشافی بزرگ زدند و با کاوش در منطقه جنوبی شهر اقصر مصر بقایای یک شهر گمشده با قدمت بیش از سههزار را کشف کردند.
گفته میشود این شهر که آتن نام دارد توسط «آمنهوتب» سوم، نهمین پادشاه دودمان هجدهم مصر باستان بنا نهاده شده که بینسالهای ۱۳۹۱ تا ۱۳۵۳ قبل از میلاد بر مصر حکمرانی میکرده است.
دولت مصر امیدوار است با این اکتشافات، صنعت گردشگری خود را که به دلیل ناآرامیهای سیاسی، گروه تروریستی داعش و همهگیری ویروس کرونا با تبعات منفی فراوانی روبهرو شده بار دیگر به روزهای پررونق بازگرداند.