گنجینه تاریخ ما

شعر پارسی یا شعر کلاسیک فارسی به شکل امروزی آن بیش از هزار سال قدمت دارد. شعر فارسی بر پایه عروض است و عمداً در قالب های مثنوی، قصیده و غزل س روده شده است. در گنج تاریخ ما به اشعار شاعران نامی ایران زمین به رایگان دسترسی خواهید داشت. همچنین به مرور زمان امکانات مناسبی به این مجموعه اضافه خواهد شد.

اقبال لاهوری:سرود رفته باز آید که ناید؟ نسیمی از حجاز آید که ناید؟

❈۱❈
سرود رفته باز آید که ناید؟ نسیمی از حجاز آید که ناید؟
سرآمد روزگار این فقیری دگر دانای راز آید که ناید؟

فایل صوتی ارمغان حجاز بخش ۲۲ - سرود رفته باز آید که ناید؟

صوتی یافت نشد!

تصاویر

تصویری یافت نشد!

کامنت ها

حسین
2017-11-20T22:01:50
محمد رضا پیرهادی گرامی {از سرزمین وحی که روزی منشا نسیم عظمت مسلمانان بود}؟؟؟؟؟از کدام ”نسیم عظمت “صحبت میکنید؟ در تاریخِ آن سرزمین جز جنگ ، جهاد و غزوه ، چیز دیگری سراغ دارید؟
محمد رضا پیرهادی
2017-11-20T20:10:56
مرحوم اقبال از این که در زمان او خبری از بیداری مسلمین و باز گشت به اصالت خود دیده نمیشد و کسی به روشنی متوجه راز عقب ماندگی جوامع اسلامی نبود تا اندازه ای نا امید می نمود و سرود عظمت رفته را برگشتی نمی دید و از سرزمین وحی که روزی منشا نسیم عظمت مسلمانان بود نیز با شرایط اجتماعی و حکومتی جدید امیدی به وزش نسیمی نمیدید و از سویی پایان عمر خود را می دید اما به زعم خود حتی امیدی به این که کسی چون او که راز عقب ماندگی و به عکس راز پیشرفت مسلمانان را بداند دوباره باز اید و سر بر اورد نداشت. اما از طرفی شعر ای جوانان عجم جان من و جان شما حاکی از امید او به ایرانیان بود که باید این امید به لطف خدا و همت جوانان ایران محقق گردد