برای درشت جلوه دادن چشم چکار کنیم ؟
⚠️ توجه مهم:
❌ ما صاحب یا مرتبط با این مکان نیستیم.
✅ فقط آدرس و شماره تماس رو منتشر میکنیم.
❗️ برای «افزودن یا حذف اطلاعات» فقط به @Tarikhemaadmin پیام بدید.
⛔️ لطفاً برای گرفتن آدرس، ساعت کاری یا سوالات دیگر پیام ندید؛ پاسخ داده نمیشه.
2. با يک تکه پنبه رنگهاي اضافي دور و بر را پاک کنيد و پنبه را با ملايمت (مثل حالت گردگيري) زير چشم بکشيد تا اضافه رنگهايي که احيانا از بالا ريخته از روي صورت جمع شود.
3. اگر مژه هايتان مستقيم يا رو به پايين است قبل از زدن ريمل از فر مژه استفاده کنيد. ولي اگر مژه رو به بالا داريد کافيست با پس و پيش ماليدن برس ريمل به ريشه مژه آن را کمي فر دار کنيد. اين کار مژه ها را از هم جدا مي کند تا ريمل يکد ست بخورد. براي مژه هاي پايين اول پس از در آوردن برس از محفظه با دستمال کاغذي ريمل اضافي را از روي برس ريمل پاک کنيد بعد با نوک برس خيلي کم ريمل به مژه هاي پايين بماليد.
4. اگر ابروهايتان کم پشت يا توخالي است با يک مداد همرنگ ابروي خودتان نقاط خالي بين ابرو را پر کنيد. مواظب باشيد خط اضافي زير يا بالاي ابرو نکشيد. در انتها با برس ابرو ابروها را برس بکشيد.

