تاریخ ما
گزیده‌ای از تاریخ و تمدن جهان باستان
رادیو جوان - همه اهنگ های ایرانی مجاز و غیرمجاز لس آنجلسیتلگرام بدون فیلتر - تله پلاس 24

قوانین مربوط به مدیریت ساختمان

اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس‌ و شماره تماس‌ها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.

با آپارتمان نیشین شدن بیشتر ساکنین شهرها مشکلاتی نیز بوجود می آید که برخی از آنها به دست مدیر ساختمان حل می گردد اما وظایف اصلی مدیر ساختمان چیه ؟

ماده ۱۰ – مدیر ساختمان از میان مالکینی که در محل ساختمان سکونت دارند، برای مدت یک سال و توسط مجمع عمومی انتخاب می شود.
تبصره ۴: انتخاب مجدد مدیر بلامانع است اما توصیه می شود جهت مشارکت بیشتر شرکاء، انتخاب مدیر به صورت چرخشی میان مالکین ساکن در ساختمان انجام شود.

ماده ۱۱ – مدیر، مسئول حفظ و اداره ساختمان و اجرای تصمیمات مجمع عمومی است.

ماده ۱۲ – مدیر امین شرکاء بوده و نمی تواند فرد دیگری را در بلند مدت به جای خود انتخاب نماید.
تبصره ۵: درمواقعی که مدیر بیش از ۳ روز در ساختمان حضور ندارد می تواند به صورت موقت با یکی از ساکنین هماهنگ نموده و وظایف و اختیارات خود را در آن مدت به وی تفویض نماید.

ماده ۱۳ – در صورت استعفاء، فوت، عزل و یا حجر مدیر قبل از انقضاء مدت، مجمع عمومی فوق العاده به منظور انتخاب جانشین تشکیل خواهد شد. مدیر جهت استعفاء باید جلسه مجمع را تشکیل داده و استعفاء خود را به مجمع ارائه نماید.

ماده ۱۴ – مدیر مکلّف است تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی و زلزله، و آسانسور را در برابر حوادث احتمالی بیمه کند. سهم هر شریک از حق بیمه با توجه به ماده ۴ قانون به وسیله مدیر و متناسب با متراژ هر واحد تعیین و از شرکاء اخذ و به بیمه گر پرداخت خواهد شد.

ماده ۱۵ – مدیر مکلّف است برای حفظ و نگهداری و همچنین تنظیف قسمت های مشترک و انجام سایر امور مورد نیاز بنا، سرایدار در واحد سرایداری مستقر نماید. وظایف و حقوق سرایدار بر اساس مفاد فصل چهارم این مقررات خواهد بود.

ماده ۱۶ – انعقاد قرارداد اجاره، اخراج، تنبیه و تشویق سرایدار در اختیار مدیر بوده و سرایدار مکلّف به رعایت دستورات مدیر خواهد بود.
تبصره ۶: درصورت نارضایتی ساکنین از عملکرد و رفتار سرایدار مراتب باید به اطلاع مدیر ساختمان برسد و مدیر مکلّف است نسبت به رسیدگی به موارد و اتخاذ تصمیم مناسب اقدام نماید.

ماده ۱۷- حل اختلاف ساکنین صرفاً درچارچوب مواد مندرج در این مقررات بر عهده مدیر است.

ماده ۱۸ – مدیر مکلّف است نسبت به وصول شارژ ماهیانه (هزینه های مشترک) و هزینه های مقطعی بر اساس تصویب مجمع، اقدام نموده و در قبال دریافت هزینه ها رسید ارائه نماید.

ماده ۱۹- مدیر مکّلف است صورت مخارج و درآمدهای ساختمان را تنظیم و نگهداری نموده، درآمدها و مخارج مربوط به هر ماه را حداکثر تا پانزدهم ماه بعد بر روی تابلو اعلانات به اطلاع عموم برساند و تراز مالی مخارج و درآمدهای سالانه (حتی المقدور با ارائه فاکتور) را در پایان سال در مجمع عمومی ارائه نماید.

ماده ۲۰ – مدیر مکلّف است جهت حفظ و نگهداری آسانسور با یک شرکت معتبر قرارداد سالانه تعمیر و نگهداری منعقد نماید.

ماده ۲۱ – مدیر مکّلف است جهت حفظ و نگهداری تاسیسات گرمایشی و برقی ساختمان در مواقع ضروری از خدمات تعمیرکاران ذی صلاح استفاده نماید.

ماده ۲۲ – مدیر مکلّف است هر سال در مقاطع مناسب فصلی از طریق پیمانکار ذی صلاح (ترجیحاً حقیقی) نسبت به ساماندهی باغچه ها و فضای سبز ساختمان اقدام نماید.

ماده ۲۳ – مدیر مکّلف است نسبت به پرداخت قبوض آب، گاز و برق عمومی و دریافت هزینه های مربوطه بر طبق مقررات از ساکنین اقدام نماید. همچنین خریداری اقلام مصرفی مشاعات ساختمان نظیر روغن جهت روغن کاری آسانسور، پودر شوینده جهت نظافت، لامپ، کلید و پریز مشاعات و غیره از محل درآمد شارژ ماهانه به عهده مدیر است.

ماده ۲۴ – وظایف مدیر صرفاً محدود به موارد مندرج در این مقررات و مصوبات مجمع خواهد بود. هر یک از ساکنین و مالکین نیز به نوبه خود همکاری لازم جهت حفظ و نگهداری ساختمان، اجرای مقررات و تعامل با مدیر را خواهند داشت.
تبصره ۷: درصورت تصویب مجمع عمومی و جهت انجام اموری خاص و به صورت موقت، بخشی از وظایف مدیر به شخص و یا اشخاصی معین قابل واگذاری خواهد بود.

منبع : مستند خانه ما

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.