آیا مبتلایان به آلزایمر می توانند روزه بگیرند؟ شاید برایتان این سوال پبس بیاید که مگر نه اینکه افراد مبتلا به آلزایمر، فراموشی دارند؟ پس چگونه مبی توانند به یاد بیاورند که روزه چیست و اصلا روزه دار کیست؟ بیماران آلزایمری، خاطرات کوتاه مدت خود را فراموش می کنند ولی چیزهایی را که در بلند مدت ذخیره کرده اند را از یاد نمی برند. با دکتر سلام همراه باشید.

بیماران مبتلا به آلزایمر می‌توانند روزه بگیرند؟

آلزایمر مهم‌ترین و معمولی‌ترین بیماری مخرب اعصاب است که افراد مسن، بسیار بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به این بیماری مغزی-عصبی هستند.

روزه داری و آلزایمر

روزه گرفتن در افراد مبتلا به آلزایمر نه تنها از پیشرفت بیماری پیشگیری می‌کند، بلکه امکان بروز این بیماری عصبی را نیز تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.

هنگامی که روزه‌دار در طول روز بیش از ۱۴ ساعت از خوردن و آشامیدن پرهیز می‌کند، بلافاصله پس از خوردن و آشامیدن در هنگام افطار، تحریکات مغزی در آن‌ها به حداکثر می‌رسد که این امر باعث فعال شدن مغز شده و احتمال ایجاد اختلال در سلول‌های مغزی و عصبی را کاهش می‌دهد.

اما افرادی که آلزایمر در آن‌ها تا حد زیادی پیشرفت کرده است، به علت اینکه گرسنگی و تشنگی طولانی مدت در آن‌ها باعث تشدید بیماری می‌شود و همچنین به خاطر ضرورت مصرف منظم دارو، نباید روزه بگیرند.