مشاوره پیش از بارداری چیست؟
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
مشاوره پیش از بارداری به جلساتی گفته می شود که شما با پزشک متخصص زنان و زایمان و نازایی خواهید داشت که در مشاوره پیش از بارداری پزشک تلاش می کند تا علاوه بر بررسی سوابق، بیماری های زوجین آنها را برای بارداری موفق فراهم سازد.
اهمیت معاینات و مشاوره های پیش از بارداری
اقدامات پیش از حامله شدن شامل یکسری معاینات، آزمایشات و مشاورات پزشکی است که به وسیله متخصص زنان و زایمان انجام و زوجین را از نظر فیزیکی و روحی برای بچه دار شدن فراهم می کند. انجام این اقدامات، نقش موثری را در ایجاد یک بارداری سالم، راحت و به حداقل رساندن مشکلات در زمان حاملگی ایفا می کند. زمان انجام این معاینات و آزمایشات باید دست کم سه ماه پیش از اقدام به بارداری باشد.
زوجین باید ضرورت مشاوره پیش از هر حاملگی را درک کنند، ربطی ندارد این بارداری اولشان است یا سوم. ممکن است در حاملگی نخست یک خانم، بیماری خاص یا استفاده داروهای خاص احتیاج نبوده یا به طور مثال وی در بارداری گذشته اش دچار ناراحتی های تکرار شونده ای شده باشد که احتیاج است در بارداری بعدی حتماً مورد بررسی قرار گیرد. نمونه های واضح آن مسمومیت بارداری و پارگی کیسه آب است. پیش از حامله شدن پزشک باید بداند در بارداری قبل چه اتفاق هایی افتاده تا بتواند به موقع وضعیت را تحت کنترل بگیرد.
لازم است همه زوج ها بدانند چنانچه اهمیت مشاوره بارداری بیش از مراقبت های زمان بارداری نباشد، کم تر از آن نیست. ما هدف های زیادی را در یک مشاوره دنبال می کنیم. این مشاوره خیلی وقت شما را نمی گیرد ولی بسیار ارزشمند است و کمکتان می کند بارداری خویش را با حداقل عوارض پشت سر بگذارید.
در خصوص همین پارگی زودرس کیسه آب که یکی از زمینه های مهم پیدایش آن عفونت های واژینوباکتریال( عفونت داخل واژن) است به آسانی این امکان وجود دارد که پیش از حامله شدن با یک بررسی ساده و درمان سریع آنرا از بین برد تا چنین مشکلی رخ ندهد و زایمان خطرناک یا زودرس برای شما پیش نیاید.
یک قسمت مهم مشاوره پیش از بارداری صحبت بیماری های زمینه ای است؛ یعنی این که من جمله سؤال های که در زمان مراجعه ی خانم به پزشکان، از خانم پرسیده می شود این است که آیا شخص بیماری زمینه ای خاصی دارد؟ به عنوان مثال بیماری هایی که میتواند فرآیند بارداری را تحتتأثیر قرار دهد یا روی سلامت جنین اثر بگذارد یا این که امکان تشدید بعضی بیماریها در بارداری به وجودآید؟
بیماری های بالا، مهمتر هستند برای این که امکان دارد در بارداری یا تشدید شود یا عارضه های مادرزادی و جنینی ایجاد کنند. مقصود این است که چنانچه کسی نمی داند که این بیماریها را دارد، شناسایی شود و یا درصورتی که کسی از شرایط خود آگاهی دارد و مبتلا به بیماری زمینه ای یا طبی است، این بیماری کنترل شود و در شرایطی که کنترل شده است و فعال نیست و همه چیز مرتب است، خانم برای حاملگی اقدام کند.
نکته دیگر این که برخی از خانمها برای کنترل بیماری خود مانند بیماری فشار خون یا تیروئید…، در حال استفاده دارو هستند. استفاده بعضی از این داروها امکان دارد در حاملگی جایز نباشد و دوزشان باید کم تر شود که روی جنین اثرات منفی نداشته باشد، بنابراین درباره داروهایی هم که استفاده می شود از خانم سؤال می شود.