چرا مسنترینهای جهان زن هستند؟
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
او در سال ۲۰۱۹ مسنترین انسان جهان (۱۱۷ ساله) به عنوان پیرترین انسان زنده در جهان شناخته شد.
اما تاکنون هیچ فردی بیش از «کالمنت» از فرانسه که در سال ۱۹۹۷ در ۱۲۲ سالگی فوت کرد، عمر نکرده است.
در مطالعه دیگری که توسط متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون انجام گرفت، مشخص شد زنانی که پس از ۳۳ سالگی صاحب فرزند می شوند در مقایسه با زنانی که آخرین فرزند خود را پیش از ۳۰ سالگی به دنیا میآورند احتمال دارد عمر بیشتری داشته باشند.
«توماس پرلز» از مرکز پزشکی بوستون گفت:عادت ماهانه به کمبود آهن منجر می شود، اما زمانی که با کمخونی توام نشود ممکن است برای بدن مفید باشد. آهن در توانایی سلولهای بدن برای تولید رادیکالهای آزاد اکسیژن، نقش مهمی دارد که اگرچه در مقابله با عفونت حائز اهمیت است اما در پیشبرد روند پیری نیز تأثیر دارد. این مولکولهای واکنشی میتوانند موجب آسیب دیدن DNA و ساختارهای دیگری شوند که در بالا رفتن سن نقش دارند. بنابراین با وجود آهن کمتر، بدن زنان رادیکالهای آزاد اکسیژن پایینتری تولید کرده که میتواند با کاهش سرعت پیری و خطر بیماریهای مرتبط با افزایش سن مرتبط باشد.
یکی از اساتید دانشگاه استنفورد معتقد است که طبیعت، نقش محوری در طول عمر زنان دارد و می گوید: طبیعت برای گونههای ماده ارزش بیشتری قائل می شود زیرا آنها برای مراقبت از فرزندان باید شانس بقای بیشتری داشته باشند، در حالی که وجود گونههای نر فقط در لحظه مورد نیاز است.