اشتهای کودکان به چه عواملی بستگی دارد؟
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
میزان اشتهای کودک به سطح انرژی، سن، جنسیت، طبع و عوامل مختلف دیگر بستگی دارد. بیاشتهایی در سنین ۴ تا ۶ سال شایعتر است. اگر بیاشتهایی کودک به همراه نشانههایی چون اختلال در روند رشد، کاهش وزن ناگهانی و شدید باشد بهتر است حتما با متخصص اطفال مشورت شود. متخصص در صورت لزوم آزمایشهای لازم را انجام داده و یا از مکملها و ویتامینهای مخصوص استفاده میکند.
ممکن است پزشک لازم بداند آزمایشاتی برای تشخیص کم خونی، عفونت یا بیماریهای مزمن، آسم و حساسیت، بیماریهای گوارشی و مشکلات روده، انگل یا یبوست درخواست کند. به ندرت ممکن است علت کم شدن اشتها عدم تعادل در ترشح غدد، بیماریهای قلبی، مشکلات عصبی، اختلالات مغزی یا عقب افتادگی ذهنی باشد. لازم به ذکر است بیشتر بیماریهای مزمن نشانههای دیگری به جز کاهش اشتها به همراه دارند.
گاهی کودک اعتراضات خود را با غذا نخوردن نشان میدهد. والدین با به کار بردن روشهای نادرست مانند التماس کردن، دویدن به دنبال کودک، باز کردن دهان کودک به زور و تجویز شربت اشتهاآور نمیتوانند بیاشتهایی کودک را درمان کنند. همچنین رعایت نکردن نظم در غذا خوردن، پرکردن بیش از حد ظرف غذای کودک، نداشتن قانون برای غذا خوردن، رعایت نکردن تنوع در غذا و نرم کردن بیش از حد غذا در بیاشتهایی کودک مؤثر است.