تاریخ ما
گزیده‌ای از تاریخ و تمدن جهان باستان

اطلاعات عمومی درباره پلنگ ها و زندگی انفرادی آنها

پلنگ  جانوری از خانوادهٔ گربه‌سانان و کوچک‌ترین حیوان در میان سه گربهٔ بزرگ در سردهٔ پلنگ‌مانندها است که شیر و ببر دو عضو دیگر آنند.

 

• آنها در صورت عادی بسیار آرام و با وقار می باشند

• پلنگها در مناطق جنگل های استوایی پر باران و حتی در مناطق نیمه بیابانی و کم بوته زندگی می کنند.

• وزن پلنگ ها ۳۰ تا ۹۰ کیلوگرم و اندازه آنها از ۴ تا ۹ پا می باشد.

• پلنگ های نر مانند دیگر گربه سانان از ماده خود بلندتر و سنگین تر می باشند.

• رنگ پوست آنها زرد برنزه و دارای حفره هایی بعنوان خال های گرد و سیاه یا قهوه ای تیره می باشند.

• آنها در ۲/۵ سالگی به سن بلوغ می رسند.

• بارداری پلنگ های ماده ۹۰ تا ۱۰۵ روز می باشد که در هر دوره بارداری ۱ تا ۶ توله به دنیا می آورند.

• پلنگ های کوچک تا ۲۴ ماهگی درکنار مادرانشان زندگی می کنند.

پلنگ ها و زندگی انفرادی آنها

• آنها شناگران ماهری هستند.

• توله های پلنگ ۴۳۰ تا ۵۷۰ گرم وزن خواهند داشت و تا ده روز توان بینایی ندارند.

• آنها حیواناتی سازگار با محیط هستند .

• قلمرو خود را با ادار بر روی درختان تعیین می کنند.

• شکار خود را روی درختان می برند و می خورند.

• عمر پلنگ ها تا ۱۵ سال می باشد اما اگر در قفس زندگی کنند تا ۲۰ سال نیز زنده می مانند.

• شکارچیان آنها شیر ، ببر و انسان می باشند.

• سرعت آنها ۴۵ کیلومتر بر ساعت می باشد.

• پلنگ ها به طول ۶ متر و ارتفاع ۳ متر نی پرند.

• پلنگ ها از هر حیوانی که بتواند تغذیه می کنند.

• هنگام آفتاب گرفتن به بلندی درخت پناه می برند.

• بزرگترین شکاری که از یک پلنگ ثبت شده شکار یک گاو کوهی معمولی ۹۰۰ کیلویی به دست یک پلنگ نر آفریقایی بوده است.

• پلنگ ها مانند دیگر گربه سانان به صورت انفرادی زندگی می کنند.

 

مشابه

  • اطلاعات عمومی درباره پلنگ ها
ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.