تاریخ ما
گزیده‌ای از تاریخ و تمدن جهان باستان

آیا گلیسیرین پوست را تیره می کند؟

رادیو جوان - همه اهنگ های ایرانی مجاز و غیرمجاز لس آنجلسیتلگرام بدون فیلتر - تله پلاس 24دانلود از یوتیوب

گلیسیرین ترکیبی است که از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی یا الکل پروپیلن بدست می آید. گلیسیرین یک محصول مبتنی بر الکل است و بسیاری از محصولات مراقبت از پوست از آن تشکیل شده است. گلیسیرین، که گلیسرول هم نامیده می شود هم در ترکیب لوازم آرایشی استفاده می شود و هم در داروهای پوست مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده بی رنگ و بی بو است و تاثیرات مثبتی بر پوست دارد. همچنین دارای طعم شیرین است و در شربت سرفه، تنتور و اکسیر ها به عنوان داروی خوردنی استفاده می شود. گلیسیرین به طور کلی در کرم، پماد، صابون، لوسیون و اسکراب بدن استفاده می شود. این ترکیب بهترین و مناسب ترین ترکیب برای انواع پوست ها، از جمله پوست چرب است. همچنین برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی مانند آکنه، عفونت های پوستی، چین و چروک پوست مفید است. گلیسیرین در مرطوب کردن و تمیز کردن پوست هم اثرگذار است.

گلیسیرین یا گلیسرول، می تواند برای بیماری های پوستی مانند پسوریازیس هم مفید باشد. هنگامی که این ماده به پوست اعمال می شود، سلول ها را به طور عادی به بلوغ می رساند. پسوریازیس یک بیماری پوستی است که در آن سلولهای پوست به سرعت از بین می روند، این سلول ها قبل از اینکه به طور مناسب رشد کنند، سبب پوسته پوسته شدن پوست می شوند. استفاده از گلیسیرین این فرایند غیرطبیعی را متوقف می کند، و اجازه می دهد تا سلول ها قبل از ریزش کامل به بلوغ برسند. این ترکیب همچنین می تواند در بعضی موارد باعث بهبودی زخم ها شود.

گلیسیرین ماده ای است که به عنوان یک روان کننده شناخته می شود، به این معنی که آب تولید می کند. هنگامی که گلیسیرین یا گلیسرول به پوست اعمال می شود باعث رطوبت پوست می شود و به حفظ تعادل آب در سطح بین سلولی کمک می کند. در زبان ساده تر، گلیسیرین در لوسیون ها یا سایر محصولات مراقبت از پوست می تواند به جلوگیری یا مبارزه با خشکی پوست کمک کند.

علاوه بر حفظ رطوبت پوست، اثر گلیسیرین بر زیبایی پوست این است که پوست با استفاده از گلیسیرین سالم تر و جذاب تر می شود. ظاهر بهبود یافته ناشی از پوکی استخوان ناشی از این واقعیت است که پوست هیدراته شده است و نمی تواند ظاهری از پوست خشک داشته باشد. این واقعیت که گلیسیرین میتواند اثر روحی روی زخم ها و سایر بیماریهای پوستی داشته باشد درست است زیرا یک نرم کننده قوی است و پوست را مرطوب می کند.

نکاتی درباره مصرف گلیسیرین:
برای نتیجه بهتر می توانید گلاب را به گلیسیرین اضافه کنید.
گلیسیرین را هرگز در مقادیر زیاد اعمال نکنید.
همچنین برای مدت طولانی روی صورت خود نگذارید.
استفاده بیش از حد، از گلیسیرین پوست را تیره می کند.
قبل از مصرف گلیسیرین موضع را با آب بشویید، زیرا ممکن است گرد و غبار و آلودگی به دلیل ماهیت چسبنده گلیسیرین جذب آن شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.