توصیه هایی برای تقویت حافظه شنیداری
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
افراد دارای حافظه شنیداری در جملات خویش معمولاً به واژه و عبارات سمعی بیشتر توجه دارند و از آنها استفاده می کنند برای مثال: آن طور که به ذهنم می رسد، درک کردم، فهمیدم، اعلام کردم و…
افرادی که از راه شنیدن و تمرکز شنیداری به مرحله یادگیری پایدار می رسند، دارای حافظه شنیداری هستند. این افراد دقیق تر از بقیه به صدا ها گوش میدهند و تشخیص صدا ها نیز برایشان آسان تر است به خاطر همین وقتی کسی که یک یا دو مرتبه با آنها سخن می گویند یا با آنها ارتباط تلفنی برقرار می کنند بی درنگ صدایشان را تشخیص می دهند.
این گونه افراد همیشه صداها، آهنگ ها، اصوات و گفتگو ها را با هم می سنجند و یادآور می شوند فلان صدا شبیه فلان چیز است ، صدای این دو نفر شباهت دارد. این آهنگ را قبلاً شنیده ام و چقدر دقیق کپی برداری شده است. این افراد نیز در کودکی قابل تشخیص اند. آنها در کودکی با صدای بلند سخن می گویند و میزان دقت و استماع مخاطب برایشان مهم است.
افراد دارای حافظه شنیداری در جملات خویش معمولاً به واژه و عبارات سمعی بیشتر توجه دارند و از آنها استفاده می کنند برای مثال: آن طور که به ذهنم می رسد، درک کردم، فهمیدم، اعلام کردم، شرح دادم، مذاکره کردم، صدا کردم، سکوت کردم و کم صحبت کردم.
ده مرحله موثر برای گوش دادن و تقویت حافظه شنیداری
- در حالی که گوش می دهید بر یافتن زمینه هایی که مورد علاقه شما است و آنها را مفید می دانید، تمرکز کنید. این به تقویت حافظه شنیداری شما کمک زیادی می کند.
- به جای پرداختن به روش ارائه با دید پرسشی به محتوای مطالب ارائه شده بنگرید و بیش تر درباره شان قضاوت کنید.
- از قضاوت زودرس درباره مطالب بپرهیزید و آن را به عقب بیندازید چنین حالتی باعث می شود، تحلیل گر باقی بمانید.
- به نظر های اصلی ارائه شده به وسیله مخاطب تمرکز داشته باشید.
- در گوش دادن انعطاف پذیر باشید.
- در جهت گوش دادن موثر بکوشید و از رمز گذاری ذهنی استفاده کنید. این یکی از کلیدی ترین نکات برای تقویت حافظه شنیداری است.
- در برابر عوامل اخلالگر فیزیکی و روحی مقاومت کنید، هر کدام از این عوامل می توانند حواس شما را مشغول کنند.
- در برابر واژه های جدید به جستجو معنا بپردازید و در ذهن خود بکاوید. یا آنها را در جایی یادداشت کنید و پیاپی آن واژه را تکرار کنید.
- با دید اینکه تجارب شما محدود است، فکر خود را بر نظرهای جدید گشوده نگه دارید و هرگز مطلب را بک سویه تفسیر نکنید.
- قبل از سخنرانی یا درس استاد مدت آن را دریابید و از نظر روانی خود را آماده شنیدن مطالب آماده سازید.
منبع : جدولیاب