درمان های آنتی بیوتیکی برای آکنه
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
برخی افراد برای کاهش جوش های صورتشان از آنتی بیوتیک های مختلف استفاده می کنند و به صورت مکرر از انواع آنتی بیوتیک ها مصرف می کنند پاسخ بدن در مواجهه با حجم زیاد آنتی بیوتیک چگونه خواهد بود
محققان میگویند، بسیاری از بیماران مبتلا به آکنه شدید قبل از اینکه برایشان داروی مؤثرتری تجویز شود، مدت بسیار طولانیای آنتیبیوتیک مصرف میکنند.
یک تیم به رهبری دکتر سث ارلو، به بازبینی مدارک پزشکی ۱۳۷ بیمار بالای ۱۲ سال پرداخت. تمام آنها بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۴ به علت آکنه شدید تحت درمان بودند.
قبل از آنکه پزشک تصمیم بگیرد آنتیبیوتیک مؤثر نیست، بیماران به صورت متوسط، ۱۱ ماه تحت درمان با آنها قرار گرفتند. سپس درمان بیماران به داروی آکنه ایزوترتینوین (با نام تجاری آکوتان) تغییر یافت.
مطالعه جز این دریافت که به طور متوسط نزدیک به شش ماه از زمانی که پزشکان به آکوتان اشاره کردند تا زمانی که بیماران شروع به مصرف آن نمودند، طول کشید.
دلایل این تأخیر بلند مدت شامل کنترلهای سفت و سختی بود که به خاطر خطر ایجاد نقایص تولد و دیگر عوارض بالقوه مثل افسردگی گذاشته شدهاند.
ارلو در نشست خبری لنگون گفت: «مطالعه ما بیان میکند که پزشکان باید در موارد آکنه شدید، پاسخ به آنتیبیوتیک را در عرض چند هفته، نه چند ماه، تشخیص دهند.»
دکتر میرا سیوندران از بیمارستان مونت سینای نیویورک گفت: «بیماران اغلب احساس میکنند که آنتیبیوتیک از ایزوترتینوین بسیار ایمنتر است. اگرچه خطر عوارض جانبی ایزوترتینوین وجود دارد، اغلب از اثرات جانبی بالقوه استفاده طولانیمدت از آنتیبیوتیک چشمپوشی میشود. پیش کشیدن بحث استفاده از ایزوترتینوین در اوایل ارتباط با بیمار مهم است. اگر من بیماری را ببینم که آکنه کیستیک دارد، در اولین یا دومین ویزیت آنتیبیوتیک خوراکی به علاوه ایزوترتینوین را مطرح میکنم. این باعث میشود که بیمار بتواند راجع به ایزوترتینوین مطلب بخواند و نگرانیهایش را در ویزیتهای بعدی مطرح کند.»