عوامل مؤثر در خروج بی اختیار منی در خواب چیست؟
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
- عوامل مؤثر در خروج بی اختیار منی در خواب:
- ۱- عوامل روانی:
- ۲- عوامل محیطی:
- ۳- خستگی مفرط:
- ۴- بیماریهای التهابی:
- ۵- مصرف بعضی از داروها:
- بررسی علت خروج ناگهانی منی در خواب:
- مراحل کامل شدن فرایند یک رابطۀ زناشوئی طبیعی:
- خروج بی اختیار منی با ادرار:
- آناتومی محل قرار گرفتن پروستات و نقش آن در بی اختیاری خروج منی:
- علت احتقان پروستات و سیلان منی
- نشانه های احتقان پروستات به دلیل التهاب یا عفونت پروستات
- روش های درمان احتقان پروستات
- درمان خروج ناخودآگاه منی با طب سنتی
- حرف آخر؟
سیلان منی چیست؟ وقتی مردی بدون داشتن رابطه جنسی، به غیرارادی شاهد خروج منی از بدن خود باشد، به این حالت سیلان منی می گویند. این حالت بیشتر در موقع بلوغ دیده می شود که بیشتر بدلیل ازدیاد هورمون ها و تولید مایع منی رخ می دهد. با هم به بررسی دلایل خروج غیر ارادی منی بپردازیم.
عوامل مؤثر در خروج بی اختیار منی در خواب:
۱- عوامل روانی:
فرد به علت عدم آگاهی کافی، افکار خود را بیش از حد به تحریکات جنسی متمرکز میکند و وارد مرحله برانگیختگی جنسی اولین مرحله از چهار مرحله یک چرخه جنسی میشود و چون چرخه جنسی کامل نشده است و به ارگاسم نمیرسد، مکررا حالت سیلان منی به وی دست میدهد.
۲- عوامل محیطی:
فرد از عوامل موجود در پیرامون خود (کتاب، رسانههای صوتی و تصویری، اینترنت و…) برای تحریکات جنسی استفاده میکند و مغز وارد مرحله برانگیختگی جنسی میشود. اگر چرخه جنسی کامل نشود، ممکن است سیلان منی اتفاق بیفتد. عوامل روانی ناخودآگاه هستند ولی فرد از عوامل محیطی با اراده خود استفاده میکند.
انزال دارای یک مرکز در نخاع شوکی است که باعث تخلیه کیسههای منوی میشود. استمناء یا رابطه زناشویی بیش از حد (مثلا چند بار در روز) باعث تحریک بیش از حد این مرکز میشود و ممکن است در عدهای حتی بدون تحریکات جنسی به صورت غیرارادی کیسههای منی خالی شوند.
۳- خستگی مفرط:
در خستگی جسمی یا روانی شدید ناشی از کار مفرط، فرد ممکن است به خواب عمیق برود. در خواب عمیق مهار از قشر مغز برداشته میشود و فرد بلافاصله پس از خوابیدن، بدون وجود کوچکترین افکار جنسی دچار خروج منی میشود. این حالت با خروج منی در خواب ناشی از افکار، فانتزی یا رویا تفاوت میکند.
۴- بیماریهای التهابی:
به علت وجود التهاب در قسمتهای مختلف ناحیه تناسلی مثل حشفه، پوست حشفه، التهاب پروستات، التهاب کیسههای منوی یا التهاب اپیدیدیم، تحریکات از ناحیه تناسلی به مرکز انزال در نخاع شوکی منتقل میشود و فرد ممکن است در روز چند بار دچار سیلان منی خودبهخودی شود.
۵- مصرف بعضی از داروها:
سردسته این داروها تعدادی داروهای روانپزشکی هستند. در اینجا ذکر این نکته حائز اهمیت است که اگر فردی دچار سیلان منی است و از داروهای روانپزشکی استفاده میکند به هیچوجه نباید سرخود اقدام به قطع دارو کند. حتما با پزشک معالجتان مشورت کنید.
بررسی علت خروج ناگهانی منی در خواب:
ابتدا باید با آزمایش مشخص ساخت که ماهیت ترشح چیست، آیا آن منی است و یا ماهیت دیگری دارد. ممکن است ترشح مجرا در حقیقت چرک باشد و نشان از یک بیماری خطیر مثل بیماری مقاربتی مانند سوزاک می باشد که نادیده انگاشتن آن می تواند منجر به عواقب وخیم گردد. در مواردی که علت وجود ترشح مجرا عفونتهای مقاربتی است، اگر درمان نشوند، معمولاً ظرف چند روز یا هفته علائم فروکش کرده و فرد فکر می کند که خوب شده است، در صورتیکه بیماری پنهان باقی مانده و شروع به انتشار به نقاط مختلف بدن می نماید. یعنی عفونت و میکروب در بدن است، و فقط علائم هستند که از بین رفته اند.
مراحل کامل شدن فرایند یک رابطۀ زناشوئی طبیعی:
- مرحلۀ برانگیختگی
- مرحلۀ کفه یا همان تداوم تحریک جنسی
- مرحلۀ انزال
- مرحلۀ فروکش
خروج بی اختیار منی با ادرار:
اگر مردی وارد مرحلۀ برانگیختگی شود، بدون اینکه سایر مراحل رابطۀ زناشوئی را کامل کند، پروستات مایع منی را تولید می کند، ولی این مایع خارج نمی شود. ممکن است خروج مایع منی با ادرار همراه شود.
خروج مایع منی با ادرار را در اصطلاح پزشکی معمولاً “التهاب احتقانی پروستات” می نامند. این التهاب مزمن پروستات ممکن است عفونی و یا غیر عفونی باشد. یکی از علائم التهاب مزمن پروستات خروج ترشحی شبیه به مایع منی از مجرای ادراری است که ممکن است با یا بدون ادرار کردن باشد.
خروج ترشحی شبیه به مایع منی هنگام ادرار کردن یک مشکل نسبتاً رایج است که در بسیاری از موارد سبب نگرانی فرد مبتلا می گردد. عمدۀ مردم به اشتباه به آن خروج اسپرم می گویند. باید متذکر شد که وجود اسپرم در ادرار را فقط آزمایشگاه می تواند تشخیص دهد. معمولاً خروج هر مایعی با رنگ، قوام و غلظت شبیه به مایع منی را، مردان مایع منی تلقی می کنند، در صورتیکه بسیاری از این ترشحات، مایع منی نیستند. علت غلیظ بودن مایع منی وجود مقادیر زیاد قند فروکتوز در آن جهت تغذیۀ اسپرم ها است.
آناتومی محل قرار گرفتن پروستات و نقش آن در بی اختیاری خروج منی:
پروستات از نظر آناتومی بر بستر راست روده که مدفوع در آن جمع می شود قرار دارد. حین اجابت مزاج به پروستات فشار وارد شده و باز ممکن است خروج مایع منی با ادرار همراه شود. افرادیکه دچار یبوست شدید هستند، ممکن است حتی بدون برانگیختگی نیز، دچار خروج منی از مجرای ادراری در حین اجابت مزاج شوند. ما در حال نشسته در حقیقت در روی پروستات خود می نشینیم. نشستن طولانی مدت ممکن است سبب خروج مایع منی از مجرا قبل از خروج ادرار شود.
پروستات مجاورت بسیار نزدیک با مثانه دارد و گردن مثانه به پروستات باز می شود. حین ادرار کردن مثانه منقبض می شود تا محتویات خود را خالی کند. وقتی مثانه آخرین قطرات ادرار را از خود خارج می سازد، در حقیقت پروستات چلانده می شود، و اگر پروستات بعلت التهاب، عفونت و یا برانگیختگی جنسی دچار تورم و احتقان شده باشد، چلانده شدن آن ممکن است سبب خروج مقداری مایع منی در انتهای ادرار کردن گردد.
علت احتقان پروستات و سیلان منی
- انزال در فواصل طولانی مدت، مثلا هر ماه یک بار
- دوچرخه سواری
- اسب سواری بیش از حد (سبب وارد شدن فشار به پروستات و چلانده شدن آن می شود)
- مصرف مقادیر زیاد غذاهای تند، الکل و کافئین
- التهاب یا عفونت پروستات
نشانه های احتقان پروستات به دلیل التهاب یا عفونت پروستات
۱- احساس درد در ناحیه ی بیضه ها، کشالۀ ران، کمر و مقعد هنگام خروج منی
۲- سوزش و تکرر ادرار
۳- فقط دارای ترشح از مجرا که این نوع ترشحات معمولاً بدنبال انزال و یا اجتناب از برانگیختگی بدون رابطۀ زناشوئی قطع می شوند
۴- آهسته شدن جریان ادرار بعلت بزرگ شدن و تورم پروستات
۵- احساس سوزش هنگام انزال
۶- احساس سوزش در قسمت انتهائی دستگاه تناسلی حتی در حالت عادی و بدون ادرار کردن
۷-اختلال جنسی مثل اختلال در نعوظ
۸- احساس خارش در ناحیۀ دستگاه تناسلی
۹- احساس یک حالت ناراحتی در قسمت تحتانی شکم
۱۰- درد در ناحیه میاندوراه (ناحیۀ ما بین کیسۀ بیضه و مقعد)
۱۱- مشاهده قطره خون اول یا اخر
روش های درمان احتقان پروستات
- نشستن در وان گرم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه در روز
- بیش از ۳-۲ ساعت حالت نشسته نداشته باشند
- نشستن بر روی یک بالش نرم برای کاهش فشار وارده بر پروستات
- دارو درمانی
درمان خروج ناخودآگاه منی با طب سنتی
نسخه اول:
۲مثقال کندر ۲مثقال شکر سفید
۲مثقال سیاه دانه ۱مثقال مصطکی
۲مثقال رازیانه
طرز استفاده:
داروهای طبیعی مذکور را آسیاب کرده، روزانه بعد از هر وعده غذا(صبح، ظهر، و عصر) یک قاشق چایخوری میل کنید.
نسخه دوم:
۲۰۰گرم ریشه نیلوفر آبی را در ۶ لیوان آب آنقدر بجوشانید تا ۴لیوان باقی بماند، سپس از صافی گذرانده و روزانه ۳ استکان (صبح، ظهر، عصر) میل کنید.