داروهای ضد تشنج و تأثیر آن بر روی ویتامینها
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
مصرف داروهای ضد تشنج تأثیر نامناسبی بر روی ویتامین های بدن داشته که با پیروی از یک رژیم غذایی صحیح می توان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد.
دکتر سعیده طاهری متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: داروهایی که به منظور کنترل تشنج در بیماری های صرع مورد استفاده قرار می گیرند ممکن است با توانایی بدن در جذب برخی از مداد مغذی مانند ویتامین ها و املاح و ویتامین های D و K و فولیک اسید تداخل ایجاد کند.
وی بروز این تداخل را بیشتر در افراد مصرف کننده داروهای ضد صرع بسیارخفیف دانست و گفت: افرادیکه از دوزهای بالای دارو ضد تشنج و یا چندین دارو به طور همزمان مصرف میکنند و همچنین سالمندان، کودکان در سنین رشد، زنان باردار و افرادیکه تغذیه نامناسبی داشته از دسته افراد آسیب پذیری هستندکه در اثر مصرف داروهای ضد تشنج به کمبود ویتامین ها مبتلا می شوند.
طاهری همچنین مصرف قرص های ضد بارداری، آنتی بیوتیک و برخی از داروهایی که برای درمان امراض قلبی، زخم های گوارشی و بیماری آسم همراه با داروهای صرع مصرف می شود از علل ایجاد تداخل با داروها ضد تشنج عنوان کرد و افزود: ایجاد حمایتهای تغذیه ای مناسب برای بهبود این بیماران بسیار مفید بوده و با استفاده از مقادیر مناسب از مکمل های غذایی می توان اطمینان حاصل کرد که نیاز روزانه به مواد مغذی در مبتلایان به صرع تأمین میشود.