ویروس کرونای انگلیسی چیست؟
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
نگرانی ها از روز شنبه زمانی که نخست وزیر انگلیس اعلام کرد جهش ویروس کرونا در این کشور باعث شده کرونا راحت تر از ویروس های قبلی گسترش و انتقال یابد به سرعت در حال افزایش است ده ها کشور پرواز خود به انگلیس را متوقف کردند و جنوب این کشور هم تحت تدابیر شدید قرنطینه قرار گرفته است. در اینجا چند سوال و پاسخ در مورد جهش ویروس آورده شده است.
یکی از مقامات سازمان بهداشت جهانی گفت: این مسموم تر از فشار اصلی است دلیل اینکه این ویروس در انگلیس به سویه غالب تبدیل شده این است که با سایر نژادها رقابت و سریع تر حرکت می کند و افراد بیشتری را آلوده می کند، بنابراین در مسابقه برنده می شود.
مونسف اسلاوی، مشاور ارشد علمی علمی کمپین واکسن کووید-۱۹ دولت ایالات متحده گفت: دانشمندان هنوز در حال بررسی هستند تا ببینند آیا جهش ویروس کرونا در انگلیس باعث انتقال و انتشار راحت تر آن می شود یا خیر، بنابراین تحقیقات همچنان ادامه دارد و هیچ نظریه قطعی پیرامون این جهش وجود ندارد. مقامات سازمان بهداشت جهانی اعلام کردند این سویه برای نخستین بار در ماه سپتامبر شناسایی شد.
> چه موردی درباره این جهش وجود دارد؟ پاسخ: ویروس جهش های بسیاری دارد تقریبا دوازده مورد و هشت مورد روی پروتئین سنبله ای است که ویروس از آن برای اتصال سلول ها و آلودگی آنها استفاده می کند. سنبله همان چیزی است که واکسن ها و داروهای آنتی بادی هدف آن قرار می گیرند.
ماریا ون کرخوف، همهگیرشناس و مدیر ارشد سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفت: اطلاعاتی که در حال حاضر داریم این است که تغییری در نوع بیماری یا شدت آن از سویه جدید ایجاد نشده است.
الی لیلی، یکی از تولیدکنندگان دارو گفت: آزمایشات انجام شده در آزمایشگاه خودم با استفاده از سویه هایی که بیشترین میزان جهش را در بر دارند نشان می دهد داروی آن کاملا فعال و کاربردی است.
چندین دانشمند نیز اظهار داشتند واکسن ها علاوه بر اینکه سیستم ایمنی بدن را وادار به ساخت آنتی بادی علیه ویروس می کنند باعث پاسخ گسترده سیستم ایمنی بدن می شوند.
سی ان ان به نقل از فائوچی اظهار داشت وی نسبت به توقف سفر به انگلیس از کشورهای دیگر انتقاد نمی کند، اما به ایالات متحده هم توصیه نمی کند چنین اقدامی را انجام دهد.
تدروس ادهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: نتیجه نهایی این است که ما باید انتقال بیماری را از بین ببریم هرچه ما بیشتر به این ویروس اجازه گسترش بدهیم، جهش های بیشتری اتفاق می افتد.
در پایان باید گفت تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد و تا مشخص شدن نتایج قطعی باید از هر گونه اظهار نظر نسبت به جهش جدید ویروس در انگلیس خودداری کرد