عامل اصلی آلرژی در فرش منزلتان
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
علیرضا خیاط زاده فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی بالینی، در خصوص رینیت آلرژیک (آلرژی بینی) اظهار داشت: آلرژی یک استعداد ژنتیکی است که فرد نسبت به برخی عوامل بیضرر محیطی مانند گرده گیاهان و گرد و خاک واکنش نشان میدهد.
وی بیان کرد: علائم آلرژی شامل عطسه، آبریزش، گرفتگی، احتقان، خارش بینی و التهاب گوش و چشم هستند. همچنین میزان شیوع رینیت آلرژیک در بزرگسالان حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد و در کودکان ۴۰ است، حدود ۴۰۰ میلیون نفر در جهان از این عارضه رنج میبرند.
وی تاکید کرد: آلرژیهای موجود در محیط منزل شامل دود سیگار و دخانیات، هیره یا مایت (موجودی میکروسکوپی که در محیط دارای رطوبت بالای ۵۵ درجه و گرد و غبار مانند فرش، موکت، مبلمان و لای کتب رشد میکند) و کپک و قارچهایی که در محیط مرطوب رشد میکنند. مبتلایان به رینیت آلرژیک با عوارضی مانند خستگی روزانه، خواب نامطلوب و اختلال عملکرد در فعالیتهای روزانه مواجه هستند.
خیاط زاده با بیان اینکه با انجام تستهای آلرژی میتوان مادهای را که فرد نسبت به آن حساسیت دارد، تعیین کرد، گفت: برای درمان رینیت آلرژیک فرد باید در مرحله نخست نسبت به این عارضه آشنایی پیدا کند. در گام بعدی پرهیز کردن از عوامل محرک و تشدید کننده این بیماری نیز ضروری است. مبتلایان به رینیت آلرژیک باید تا حد امکان از حضور در پارکها در اوایل صبح (حدود ساعات ۷ تا ۱۰) و نزدیک غروب (۱۷ تا ۲۰) خوددداری کنند و حتما هنگام حضور عینک بزنند.