برخی داروهای مضر برای اعصاب
اگر خواهان اضافه کردن یا حذف اطلاعات خود در مطالب هستید، به آیدی @Tarikhemaadmin در تلگرام پیام بدید.
لطفا جهت پرسیدن آدرس و سوالات نامربوط پیام ندید. ما فقط آدرس و شماره تماسها را قرار میدیم که در پایین قرار گرفته.
این داروها برای مبتلایان به آسم و آلرژی معمولاً تجویز میشود. داروهای استروییدی سبب بروز اختلالات خواب میشوند که این مسئله در بروز رفتارهای تهاجمی در بیمار دخیل است.
هیپوگلایسمی ناشی از تزریق انسولین میتواند سبب رفتارهای تهاجمی در بیمار شود. محققان آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ شش مورد خودکشی و ۹۰ مورد حمله خشونت آمیز فیزیکی یا کلامی را ثبت کردند که به این دلیل پیش آمده بود. هیپوگلایسمی گرچه به ندرت رخ میدهد اما میتواند سبب حساسیت بیش از حد و بیصبری در بیمار شود.
این نوع داروها ممکن است به خواب بهتر کمک کنند یا برعکس با تأثیر گذاشتن بر سیستم عصبی سبب اختلالات رفتاری در بیمار شوند. گاه بیماران دوز تجویزی از سوی پزشک را رعایت نمیکنند و مصرف مرتب این نوع داروها سبب وابستگی آنها به دارو میشود. به دنبال این موضوع عدم مصرف دارو میتواند سبب عکس العملهای خشونتآمیز در بیماران شود. در میان داروهای خوابآور، بنزودیازپامها بیشترین تأثیر مخرب را بر اعصاب دارند و سبب رفتارهای خشونتآمیز میشوند.
پرومازپام یا دیازپام داروهایی هستند که به منظور آرامش اعصاب و کاهش ترس و اضطراب تجویز میشوند و بر خلاف داروهای ضدافسردگی تأثیر فوری دارند. اما این داروها با تأثیر بر سیستم عصبی گاه باعث اختلالات رفتاری و خشونت در فرد مصرف کننده میشوند. وقتی دارویی در بیمار اثر عکس دارد باید فوراً مصرف دارو را قطع کرد. از سوی دیگر این نوع داروها اعتیاد آورند و پس از آنکه دوز آنها کاهش یافت نباید بیش از ۱۰ روز مصرف شوند. در غیر این صورت احتمال بروز رفتارهای خشونت آمیز در بیمار افزایش مییابد.
پروزاک یکی از پرمصرفترین داروهای ضد افسردگی است اما مصرف این دارو وابستگی ایجاد میکند و عدم مصرف آن در بیماری که مدتها آن را در برنامه روزانه خود داشته سبب بروز رفتارهای تهاجمی میشود. داروهای ضد افسردگی بویژه اگر حاوی سروتونین باشند نباید بیش از ۲ هفته مصرف شوند.
به گفته FDA در داروهای ترک سیگار از جمله شامپیکس ۳۱ ترکیب وجود دارد که میتوانند عامل رفتارهای خشونتآمیز در افرادی باشد که برای رهایی از دام دخانیات رو به مصرف آنها میآوردند. متخصصان توصیه میکنند این نوع داروها را نباید برای هر فردی تجویز کرد و پزشک قبل از تجویز باید به ویژگیها و خصوصیات خلفی فرد مراجعه کننده توجه داشته باشد.