۵ حقیقت جالب درباره تاریخ ژاپنی ها
۱.کاماکورا چهارمین شهر بزرگ دنیا در سال ۱۲۵۰!
کاماکورا در یک دوره نسبتا کوتاه از ۱۱۸۵ تا ۱۳۳۳ پایتخت ژاپن بود. این شهر در طول همان سال ها به سرعت رشد کرد. این شهر در سال ۱۲۵۰ با جمعیت ۲۰۰۰۰۰ نفری، چهارمین شهر بزرگ دنیا در آن زمان به شمار می رفت. شهر مدرن کاماکورا جمعیت کمتری نسبت به قبل دارد. این شهر به خاطر سواحل جذاب و معابد خیره کننده و گذشته درخشان در حال حاضر طرفداران زیادی دارد.
۲.تعطیلی ژاپن برای ۲۱۷ سال!
ژاپن از سال ۱۶۳۵ تا ۱۸۵۲ به خاطر قانون ساکوکو با دنیا ارتباط کمی داشت. بر اساس این قانون تجارت محدود می شد، سفرهای خارجی توسط ژاپنی ها ممنوع می شد، مسیحیت ممنوع میشد و ورود بیشتر خارجی ها نیز به ژاپن محدود میشد. این قانون به دلیل مشکلات ژاپنی ها با ابرقدرت های دنیا تصویب شد. بردگان ژاپنی توسط پرتغالی ها به اروپا فرستاده می شدند. این انزوای طولانی مدت ژاپن باعث شد از نظر فناوری به ابرقدرتهای غربی وابسته باشد. ولی یک سود هم داشت و این بود که باعث شد فرهنگ منحصر به فرد خود را داشته باشند.در نهایت در ۱۸۵۲ نیروی دریایی آمریکا ژاپن را مجبور کرد بازارهای خود را به دنیا باز کند.
۳.بازدید سامورایی از نیویورک سیتی در سال ۱۸۶۰!
وقتی بعد از مدت ها ژاپن به روی غربی ها در سال ۱۸۵۰ باز شد، موسسات فئودال کشور مثل سامورایی برای مدت ها مستقل باقی ماند. طی یک اتفاق عجیب، ۷۶ سامورایی در ۱۸۶۰ به عنوان دیپلمات به نیویورک سیتی فرستاده شدند. جوان ترین آنها به اسم تاتیشی اونوجیرو، در بین رسانه های امریکایی به نام تامی شناخته می شد و از او یک شخصیت ملی ساختند.
۴.ژاپن دارای ۵۰۰۰ قلعه!
ژاپن یک دوره طولانی از ۱۴۶۷ تا ۱۶۰۳ جنگ داخلی و بی ثباتی را تجربه کرد. این باعث رونق ساخت قلعه ها شد و در پایان دوره حدود ۵۰۰۰ قلعه در این کشور ساخته شد. امروزه تنها تعداد انگشت شماری از این قلعه ها باقی مانده است. ژاپن در سال ۱۶۰۳ از یک ثبات نسبی برخوردار بود و قلعه ها اهمیت خود را از دست دادند. در ۱۸۶۰، طی یک برنامه تهاجمی مدرنیزه سازی، اغلب قلعه ها از بین رفت. این قلعه ها نماد گذشته فئودالی ژاپن بودند.هر چند امروزه بسیاری از این قلعه ها بازسازی شدند.
۵.تاسیس چاپ رنگی توسط ژاپن در ۱۷۶۵!
ژاپن در سال ۱۷۶۵ صنعت چاپ رنگی را ابداع کرد. این فناوری به زودی برای تولید رمان های گرافیکی استفاده شد. همچنین انها اولین کتاب های کمیک را ساختند.