آمریکا در سه سطح ایدئولوژیک، هویتی و آرمانی با ما دشمنی میکند
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم خداداد فلاح، معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در همایش سیاسی فرماندهان و مسئولان یکانهای ارتش در استان لرستان، با بیان اینکه مقام معظم رهبری میفرمایند ملتی که توان تحلیل سیاسی نداشته باشد، شکست خواهد خورد، بر لزوم شناخت اهداف دشمنان جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش عنوان کرد: ایدئولوژی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر نظریه ولایت فقیه و قائل بر استمرار حاکمیت الهی است، اما لیبرال دموکراسی غرب اومانیسم را مطرح میکند. اومانیسم انسانمحور است و میگوید خدا هیچ نقشی در حکومتها ندارد. همچنین نظام جمهوری اسلامی ایران قائل بر حاکمیت دینی بر اقتصاد، سیاست و فرهنگ است، ولی لیبرال دموکراسی غرب سکولاریسم یعنی جدایی دین از سیاست، اقتصاد، فرهنگ و دفاع را مطرح میکند و در همین راستا تضاد ایدئولوژیک در مبنای اندیشهای نظام جمهوری اسلامی ایران و آمریکا وجود دارد.
وی با اشاره به تضاد هویتی نظام جمهوری اسلامی ایران و آمریکا بیان کرد: ملت ایران با قدمتی چند هزار ساله؛ آزادیخواه، استقلالطلب، سلطهناپذیر و استکبارستیز است اما ذات آمریکا استعمارگر و سلطهگر است و با هر کشوری که این سلطهگری را نپذیرد، دشمنی میکند.
امیر سرتیپ دوم فلاح گفت: آزادی فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی، آرمان انقلاب اسلامی ایران است ولی آرمان آمریکا، حفظ امنیت رژیم صهیونیستی است که همین امر نشاندهنده تضاد آرمان و اهداف ایران و آمریکاست.
وی تصریح کرد: با توجه به این تضاد در حوزههای سهگانه باید گفت با آمدن و رفتن یک حزب یا فرد در آمریکا این تضاد از بین نمیرود اما در رویکرد و روش آنها تفاوتهایی وجود دارد.
او با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید آمریکا، خاطرنشان کرد: پنجاه و نهمین انتخابات آمریکا دو ویژگی برای این کشور ونظام بین الملل داشت. ویژگی اول میزان بالای مشارکت بود که خودشان میگویند بالاترین مشارکت با 155میلیون نفر در طول تاریخ آمریکا بود. و ویژگی اساسی دوم این بود که در این انتخابات چارچوب لیبرال دموکراسی زیر سؤال رفت چراکه اساس دموکراسی، انتخابات است ولی ترامپ هنوز هم میگوید در این انتخابات تقلب شده است لذا نظریهپردازان آمریکایی صریحاً عنوان میکنند در انتخابات اخیر آمریکا، افول لیبرال دموکراسی غرب نمایان شده است.
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در رابطه با فرصتها و تهدیدهای انتخابات آمریکا برای نظام جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: اولین فرصت پیروزی بایدن برای نظام جمهوری اسلامی ایران، شکست ذلیلانه دونالد ترامپ است. کسی که فرمان ترور سردار سلیمانی را صادر کرد و با راهبرد فشار حداکثری بهزعم خود به دنبال ذلت مردم ایران بود.
وی دومین فرصت پیروزی بایدن برای نظام جمهوری اسلامی ایران را شکست بار روانی راهبرد فشار حداکثری و ایجاد یک تثبیت و ثبات اقتصادی در کشور دانست و افزود: با رأی آوردن ترامپ بنا بود با بالا رفتن قیمت دلار یک فروپاشی اقتصادی در ایران ایجاد شود اما نه ترامپ به نتیجه دلخواه رسید و نه برخی از عوامل نفوذی داخلی که به دنبال این فرصت بودند تا به نتیجه موردنظر خود برسند.
امیر سرتیپ دوم فلاح افزود: با پیروزی بایدن بر اساس نظر بسیاری از کارشناسان، نقشآفرینی ایران در منطقه افزایش پیدا میکند.
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در رابطه با تهدیدهای دولت جدید آمریکا برای نظام جمهوری اسلامی نیز عنوان کرد: قدرت اجماعسازی دموکراتها اولین تهدید دولت جدید آمریکا برای نظام جمهوری اسلامی ایران است که نمونه آن در اظهارات اخیر بایدن پس از ترور شهید فخریزاده دیده میشود که گفت ما با همکاری متحدانمان اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح اتمی دست پیدا کند.
وی بیان کرد: دموکراتها، استاد تحریم سازی و تحریم هوشمند هستند. همچنین برجسته کردن مسائل حقوق بشری و دامن زدن به نافرمانی مدنی در داخل ایران را نیز پیگیری میکنند.
امیر سرتیپ دوم فلاح با بیان اینکه دوقطبی سازی و ایجاد شکاف در داخل کشور و کم توجهی به ظرفیتهای داخلی و اقتصاد مقاومتی و نگاه به بیرون از دیگر تهدیدها برای نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: در زمان ترامپ، اجماع در کشور شکل گرفته بود و غالباً ترامپ و دولت آمریکا را دشمن میدانستند ولی با پیروزی بایدن و نگاه برخیها به سمت مذاکره با آمریکا، باعث ایجاد فضای دوقطبی میشود.
وی تصریح کرد: عدم توجه به ظرفیتهای داخلی و اقتصاد مقاومتی و همچنین نگاه به بیرون نیز یک تهدید داخلی برای نظام جمهوری اسلامی ایران است.
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به راهبردهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای ناهمسو با آمریکا افزود: تحریم اقتصادی، تحمیل انزوای دیپلماتیک، تهدید و محدودسازی توان بازدارندگی کشورهای هدف و همچنین مشروعیتزدایی در کشورهای هدف؛ چهار راهبرد سیاست خارجی آمریکاست که برای رسیدن به این اهداف از کلیه مؤلفههای قدرت سخت و نرم استفاده میکند.
وی تصریح کرد: گستردگی جامعه هدف، اثر اقتصاد بر سایر مؤلفههای قدرت و ضعف داخلی ما در اقتصاد؛ سبب شده آمریکاییها به سراغ جنگ اقتصادی و تحریم بروند و همچنین از طریق مجامع و سازمانهای بینالمللی و موازنه قوا در منطقه به دنبال انزوای دیپلماتیک ایران باشند که در همین راستا اروپاییها تکمیلکننده پازل تحمیل انزوای دیپلماتیک آمریکاییها علیه ایران به شمار میروند .
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان گفت: مهمترین راهکار مقابله با آمریکا همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند راهبرد قوی شدن در همه ابعاد است و در این راستا باید قدرت بازدارندگی ارتقا پیدا کند و در قدرت بازدارندگی سه قابلیت برترساز جمهوری اسلامی ایران؛ توان دفاعی، قابلیت هستهای و نایبان منطقهای است. این مولفهها بویژه توان دفاعی بازدارنده، ایستادگی مردم با بصیرت ایران اسلامی و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، سبب شده نقشههای آمریکا علیه ایران تا به امروز با شکست مواجه شود.
پایان خبر / تاریخ ما