فقر حرکتی؛ زنگ خطری برای سلامتی بانوان شاغل

سونیا لطف‌اللهی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما، در رابطه با تاثیر بی‌تحرکی بر بانوان شاغل و با بیان اینکه اکثر کارمندان بی‌تحرک هستند و این بی‌تحرکی زنگ خطری برای سلامتی افراد محسوب می‌شود، اظهار کرد: بانوان شاغل نیز برای حفظ سلامتی، سرزندگی و شادابی خود و دوری از عوارض بی‌تحرکی باید به انجام تمرینات ورزشی بپردازند و در نظر داشته‌ باشند که ورزش باید طبق برنامه و منظم انجام شود.

وی افزود: بانوان شاغل برای دوری از عوارض بی‌تحرکی باید روزانه حداقل یک ساعت به ورزش اختصاص دهند و اگر امکان ورزش به صورت روزانه وجود نداشت، حداقل سه روز در هفته باید به انجام تمرینات ورزشی بپردازند.

این مسئول تصریح کرد: اولین مشکلی که بی‌تحرکی برای بانوان ایجاد می‌کند، افسردگی است که در این صورت بانوان انرژی و نشاط کافی برای انجام کارهای خود را نخواهند داشت و حتی ممکن است به مرور زمان از کار خود زده شوند که با اختصاص زمان‌هایی به ورزش می‌توانند بر حس افسردگی و بی‌حالی غلبه کنند.

لطف‌اللهی ادامه داد: ورزش نکردن و بی‌تحرکی علاوه بر افسردگی باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند اضافه وزن، فشار خون بالا، مشکلات قلب و عروقی و ناهنجاری‌های ساختار قامتی می‌شود و با بی‌تحرکی، بهداشت ساختار قامتی بانوان تحت فشار است.

کارشناس ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان عنوان کرد: نشستن طولانی مدت نیز یکی از مشکلات بانوان شاغل است که باعث ایجاد مشکلاتی در بانوان می‌شود که با ایجاد تحرک و انجام حرکات کششی مخصوص صندلی می‌توان از ایجاد آن‌ها جلوگیری کرد یا شدت آن را کاهش داد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های جلوگیری از عوارض نشستن طولانی مدت این است که بانوان هر یک ربع یک بار از میز خود جدا شده و به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه ایجاد تحرک‌ کرده و شکل بدن را تغییر دهند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.