مدیرعامل نساجی: اگر چمن طبیعی داشتیم، بازی با پرسپولیس لغو نمی‌شد

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، علی امیری، مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران با بیان این که پیش از آغاز لیگ برتر بنا بر نامه سازمان لیگ درباره نامطلوب بودن زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شهید وطنی قائم‌شهر، هشدارهای لازم را به مسوولان اداره‌کل ورزش و جوانان مازندران دادیم، اظهار کرد: این دغدغه را بارها اعلام کرده بودیم و درنهایت به‌دنبال حضور دکتر نوبخت، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در ورزشگاه وطنی قرار شد بودجه لازم به این امر اختصاص داده و تخصیصات لازم نیز انجام شود.

او با اشاره به این که از همان روز قول اجرای پروژه تعویض چمن ورزشگاه وطنی و هم‌چنین ساخت سکوی جدید داده شد، افزود: اما چیزی که در عمل ما شاهد آن هستیم، پروژه متوقف‌ شده سکو و بی‌توجهی به تغییر چمن است. ظاهراً آقای غلامی‌راد، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران پیگیر بودجه و تخصیص اعتبار پروژه چمن نشدند.

مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی و حضور نداشتن تماشاگران، نباید ساخت سکو در اولویت قرار می‌گرفت اما متأسفانه این پروژه استارت زده شد که هم‌اکنون بعد از گذشت چند ماه، متوقف نیز شده است.

امیری با بیان این که نیاز اصلی باشگاه نساجی مازندران تعویض چمن بود، خاطرنشان کرد: مسوولان ذی‌ربط درحال حاضر به زعم خودشان با تقویت کیفیت چمن مصنوعی، دغدغه اصلی ما را از دستور کار خارج کرده‌اند.

وی دلیل اصلی لغو بازی با پرسپولیس را واهمه از مصدوم شدن بازیکنان پرسپولیس در آستانه فینال جام باشگاه‌های آسیا خواند و بیان کرد: بدون شک اگر زمین ورزشگاه شهید وطنی دارای چمن طبیعی بود، این دیدار لغو نمی‌شد.

مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران مجدداً تأکید کرد: از استاندار، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و هم‌چنین مدیرکل ورزش و جوانان مازندران می‌خواهیم، اعتباری که قرار است با آن سکوی جدید را بسازند، به پروژه تغییر چمن اختصاص دهند.

او در پایان با اعلام این که تیم‌های لیگ برتری در طول فصل یک بار در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شهید وطنی بازی می‌کنند اما تیم ما باید ۱۵ بازی در این زمین بازی کند، گفت: متضرر اصلی بازی کردن در چمن مصنوعی تیم نساجی است. بازیکنان ما باید فشار زیادی را در طول فصل تحمل کنند و احتمال مصدومیت بسیار بالاست، ضمن این که با توجه به تعداد زیاد بازی‌ها بدون شک توان جسمی و کیفیت فنی آن‌ها فرسایش خواهد یافت.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.