کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی آغاز به کار کرد

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، سید کمال خرازی رییس چهاردهمین کنفرانس ملی و هشتمین دوره بین المللی کنفرانس یادگیری و یاددهی در سخنانی، یادگیری الکترونیکی را ضرورت امروز زندگی بشری بر شمرده و با اشاره به تحولات شگرف در حوزه های فناوری، خواستار تلاش و همت همه دست اندرکاران حوزه آموزش برای تقویت و بهره گیری از ظرفیت‌های ارزشمند این مدل آموزشی شد.
وی همچنین برگزاری این کنفرانس به ویژه در دوره بحران پیش آمده از کووید 19 را فرصتی مغتنم در جهت همفکری و هم افزایی بیشتر اساتید و دانشجویان این حوزه به منظور رشد علمی روش‌ها و ابزارهای یادگیری و یاددهی دانستند.
رحیم عبادی دبیر کنفرانس نیز طی سخنانی با مروری بر تحولات فناوری در یادگیری و آموزش، ظهور اینترنت را پدیده ای برای تبدیل جهان امروز به مدرسه و دانشگاهی برای همه با پروتکل www بیان کرد و با ذکر ویژگیهای متفاوت این کنفرانس همچون برگزاری کاملا برخط(آنلاین) و میزبانی یک موسسه آموزش عالی برای نخستین بار، برنامه های این رویداد علمی را تشریح نمود که حضور اساتید صاحب نام خارجی از 5 کشور پیشرو در حوزه یادگیری الکترونیکی به عنوان سخنرانان ویژه، برگزاری بیش از 10 نشست علمی پیش از کنفرانس، اجرای 8 کارگاه تخصصی و همچنین ارائه 142 مقاله فارسی و انگلیسی در این کنفرانس از جمله آن می باشد. 
همچنین دکتر خدایار ابیلی، رئیس موسسه مهرالبرز ضمن ابراز افتخار از میزبانی این کنفرانس با معرفی این نخستین موسسه آموزش عالی الکترونیکی، اهداف این رویداد علمی را کیفیت بخشی و ارائه تجارب و دستاوردهای مهم علمی و پژوهشی در این حوزه بیان کرد.
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به اینکه محور اصلی امروز ایجاد شده در زیست بوم علم و فناوری که باعث قدرت کشور شده است آموزش می باشد که در دوران بیماری کووید 19 اهمیت روزافزون آموزش آن هم در بستر الکترونیکی آشکارتر شد، وی با بیان اینکه به کارگیری فناوری در امر آموزش موجب انعطاف پذیری می گردد، غلبه بر زمان و مکان و ایجاد فرصت برابر تحصیل برای همگان را ویژگی مهم این نوع آموزش بر شمرد. ایشان با ابراز امیدواری نسبت به تداوم همکاری پیش آمده خواستار تلاش همگانی در جهت توسعه و بهبود آموزش الکترونیکی اخلاق محور در کشور شدند. 
چهاردهمین کنفرانس ملی و هشتمین دوره بین المللی کنفرانس یادگیری و یاددهی به میزبانی موسسه آموزش عالی مهرالبرز و با همکاری انجمن علمی یادگیری الکترونیکی (یادا) با شعار یادگیری الکترونیکی اثر بخش در روزهای 13 و 14 اسفند ماه به صورت آنلاین با حضور سخنرانان کلیدی از سایر دانشگاه‌های جهان برگزار می شود. 
علاقمندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر و حضور در این کنفرانس در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 13 و 14 اسفندماه و مراسم اختتامیه آن می توانند به آدرس http://icelet2021.mehralborz.ac.ir مراجعه کنند.
پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.