گلاره ناظمی: حضور در جام باشگاه‌های زنان آسیا حق ما بود/ سخت‌گیری‌ بیشتر می‌شود

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان با قهرمانی تیم شهرداری سیرجان در  اسفند ۱۳۹۹ به پایان رسید؛ لیگی ۱۱ تیمی که به دلیل شیوع کرونا در کشور برای اولین بار در دو گروه برگزار شد.

گلاره ناظمی، مسئول مسابقات فوتبال زنان در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما به این دوره از مسابقات اشاره و بیان کرد: روال برگزاری مسابقات با وجود شیوع کرونا تغییر کرد و مجبور شدیم تیم‌ها را گروه‌بندی کنیم تا در این سال کرونایی از فوتبال دور نمانیم و مهم‌تر از آن بازیکنان، کادر فنی، داوران و مسئولان برگزاری مسابقات به سلامت در کنار خانواده‌های خود باشند، بنابراین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار را پیش بردیم. شاید ابتدا به نظر می‌رسید که رعایت این پروتکل‌ها برای زنان آسان نباشد اما با تعامل هیات‌ها، باشگاه‌ها و فوتبالیست‌ها بدون مشکل پیش رفتیم، به گونه‌ای که جز ۴-۵ بازیکن که تست‌شان مثبت شد و بعد از دو هفته با تست منفی برگشتند، کسی از این ماجرا آسیب ندید. 

او در مورد کیفیت لیگ اظهار کرد: چند سال است که شاهد روند رو به رشدی در لیگ زنان هستیم و سال ۹۹ هم با اینکه فقط چهار تیم به مرحله نهایی صعود کردند اما ذوب‌آهن و ایلام هم پتانسیل حضور در مرحله نهایی را داشتند. سیزدهمین دوره مسابقات تک قطبی نبود و تا آخرین لحظه نمی‌دانستیم کدام تیم قهرمان می‌شود. این نظم و پویایی به همت تیم‌ها اتفاق افتاده است.

ناظمی در مورد حضور تیم‌های ضعیف در لیگ که کیفیت لازم را ندارند و با تفاضل گل منفی به دسته یک سقوط می‌کنند، گفت: در فصلی که گذشت فقط تیم شیراز این شرایط را داشت و از آنجایی که مدارک خود را ارسال نکرده بود، در مراسم قرعه‌کشی از جدول مسابقات کنار گذاشته شد اما با توجه به درخواست تیم قشقایی که از تیم‌های معتبر لیگ یک است و هدفش حمایت از زنان بود به آنها فرصت حضور دادیم. فکر می‌کردیم این حمایت در طول فصل بیشتر شود و حضور خوبی داشته باشند اما چنین اتفاقی نیفتاد.

او افزود: تکلیف فصل جدید ما تا چند ماه آینده مشخص می‌شود و امیدوارم استان‌ها زودتر اقدام کنند چون تیمی که دو هفته قبل از مسابقات بسته می‌شود، کیفیت لازم را ندارد و این شرایط بر روحیه بازیکنانش تاثیر می‌گذارد. از طرف دیگر، آن حد از اختلاف برای لیگ زنان هم خوشایند نیست. ضمن اینکه یکی از اتفاقات خوب لیگ کاهش انصراف‌ها بود. به گونه‌ای که فقط تیم شیراز از یک دیدار انصراف داد. قطعا برای فصل آینده تیم‌هایی که در تاریخ مد نظر مدارک خود را تکمیل نکنند، از جدول حذف می‌شوند و سخت‌گیری بیشتری خواهیم داشت که تیم‌های حاضر حتما در مسابقات خود شرکت کنند تا نظم و شیرازه لیگ به هم نخورد و حق تیم‌های دیگر ضایع نشود.

مسئول  مسابقات فوتبال زنان در مورد شروع فصل جدید لیگ گفت: مسابقات ما همیشه از مهر شروع می‌شود اما شرایط کرونا زمان‌بندی دقیق را می‌گیرد. اگر کرونا در سال آینده ریشه‌کن شود، لیگ را به روال سال‌های قبل برگزار می‌کنیم. 

او به پیشنهاد برگزاری جام حذفی اشاره و بیان کرد: برگزاری جام حذفی جزو برنامه‌های ۱۴۰۰ سازمان لیگ فوتبال است. البته غیر از این برگزاری دسته یک به صورت لیگ، لیگ دو و پایه هم جز برنامه‌های سال‌های آتی است. کار را با حضور تیم‌های فعلی شروع می‌کنیم، شاید برخی از تیم‌های حاضر در لیگ برتر و دسته یک مردان هم تمایل داشته باشند و حمایت کنند. از آنها درخواست داریم با توجه به اینکه باشگاه فرهنگی ورزشی هستند، کار فرهنگی انجام دهند و از زنان حمایت کنند.

ناظمی در مورد برخورد سلیقه‌ای با خبرنگاران و عکاسان مرد در فوتبال زنان اظهار کرد: حراست باشگاه‌های در مورد ورود عکاسان و خبرنگاران مرد تصمیم نمی‌گیرند و این وظیفه برعهده حراست فدراسیون فوتبال است. در سیزدهیمن دوره، این مجوز برای آنها صادر نشد و باید ببینیم که در آینده چه می‌شود.

مسئول کمیته مسابقات فوتبال زنان در مورد بهترین اتفاقاتی که فوتبال زنان در سال ۹۹ تجربه کرد گفت: حضور تیم شهرداری سیرجان در اولین دوره جام باشگاه‌های فوتبال زنان آسیا یکی از بهترین اتفاقات بود چون جز معدود کشورهایی هستیم که ۱۳ سال است لیگ برتر داریم و حقمان حضور در این مسابقات بود. خوشبختانه با توجه به رایزنی‌هایی که داشتیم با درخواست ما موافقت شد. امیدوارم در سال جدید به رنکینگ فیفا هم برگردیم و اتفاقات خوبی پیش روی فوتبال زنان باشد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.