رتبه دوم قم در جذب تسهیلات کرونایی
بهرام سرمست، استاندار قم، در آیین بهره برداری از پنج طرح تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان که با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهور برگزار شد، عنوان کرد: تولیدکنندگان استان با وجود شرایط سخت تحریم و شیوع کرونا در عرصه تولید و اشتغال حماسه آفریدند و برای توسعه اقتصادی قم، با همه توان در صحنه حاضر شدند.
وی بابیان اینکه هدفگذاری ما این بود که در قم هیچ واحد تولیدی تعطیل نشده و هیچ کارگری بیکار نشود و در کنار آن طرحهای توسعهای صنایع نیز ادامه یابد، ادامه داد: در زمینه راهاندازی واحدهای راکد و نیمه راکد استان نیز موفق شدیم ۶۰ واحد صنعتی را به مدار تولید بازگردانیم.
سرمست بااشاره به اینکه قم در جذب تسهیلات کرونایی توانست رتبه دوم کشور را از نظر میزان جذب اعتبارات به خود اختصاص دهد، بیان کرد: در راستای حمایت از بخش خصوصی برای مدیران دولتی استان مشخص کردیم که ما همه خدمتگزار بخش خصوصی هستیم و وظیفه داریم با همه ظرفیتها در این رابطه پشتیبانی و مانع زدایی کنیم.
وی ادامه داد: حتی در جلسات بیان کردم، اگر به هر دلیل اختلافی میان تولید کنندگان و دستگاههای دولتی به وجود آید، من طرفدار بخش خصوصی هستم و این اتمام حجت برای همه مدیران استان است.
استاندار قم گفت: از نزدیک مشکلات واحدهای تولیدی فعال در قم را رصد میکنیم و در هرجا لازم باشد به صورت مستقیم وارد میدان میشویم.
وی تاکید کرد: برای منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان جایگاه رفیعی را در نظر داریم، البته این منطقه در مقایسه با سایر مناطق ویژه دارای رتبه بالایی است و این مساله در زمان افتتاح طرحهای ایجاد شده در آن به خوبی مشخص میشود.
وی بااشاره به اینکه اتصال منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به راهآهن سراسری از جمله هدفگذاریهای مهم استان در سال جاری است که موجب تحول در اقتصاد قم خواهد شد، گفت: رییس جمهوری دستور قاطع برای انجام این طرح را داده است و سهم مهمی از اعتبارات به آن اختصاص خواهد یافت و امیدواریم این امر به طور حتم محقق شود.
وی افزود: اتصال به راه آهن سراسری مساله بسیار مهمی برای منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان خواهد بود و مسیر دسترسی آن به بازارهای داخلی و بینالمللی را بیشازپیش باز میکند.
وی ادامه داد: تولیدکنندگان، سرداران و افسران جنگ اقتصادی هستند و در خط مقدم این جنگ، فشار حداکثری را خنثی کردند، بنابراین همه مدیران دستگاههای اجرایی وظیفه دارند از ایشان حمایت کنند و به لطف الهی در سال ۱۴۰۰ شاهد گشایشهای اقتصادی و گسترش فعالیتهای تجاری استان خواهیم بود.
پایان خبر / تاریخ ما