بانکها منابع را در اختیار تولید قرار دهند

کیومرث سرمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما، در خصوص شعار سال جدید، اظهار کرد: بیانات مقام معظم رهبری در آغاز هرسال یک مرام‌نامه و راهکار برای اداره کشور است و مؤلفه‌های قدرت و استقلال هرکشوری امروز متعدد بوده اما یکی از اصلی‌ترین مؤلفه‌های قدرت بحث تولید و استقلال اقتصادی آن کشور است.

وی با بیان اینکه در سال جدید لزوم توجه به تولید، پشتیبانی از آن و رفع موانع براساس یک تجربه،عملیات میدانی و کار کارشناسی مطرح شده است، افزود: سال گذشته به عنوان جهش تولید نامگذاری شده و بسیاری از گره‌های تولید در کشور باز شدند اما در کف بازار و در زندگی و معیشت مردم این گشایش احساس نشد پس مأموریت جهش تولید به نحو دقیق و اساسی صورت نگرفته است.

تولید در کشور نیاز به پشتیبانی دارد

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ایران کشوری است که از لحاظ منابع انسانی، مادی و امکانات کمبودی نداشته ودر دنیا در زمینه درصد برخوردداری از منابع رتبه خوبی دارد اما در خصوص بهره‌برداری از این منابع با مشکل مواجه است و باید به آن توجه شود.

سرمدی با بیان اینکه تولید در کشورما نیاز به پشتیبانی دارد، مطرح کرد: موانع متعددی در بخش تولید وجود دارد که باید به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه واردات بی‌رویه به کشور و قاچاق کالا یکی از اصلی‌ترین موانع تولید است، تصریح کرد: اگر کالای داخلی در کشور تولید می‌شود نباید به مشابه خارجی آن اجازه واردات داده و قاچاق باید کاملا کنترل شود.

سرمدی با تاکید بر توجه به کیفیت تولیدات داخلی بیان کرد:هرچه کالای داخلی کیفیت داشته باشد و رقابت سالم ایجاد شود مردم از تولید حمایت خواهند کرد.

مدیران ناکارآمد یکی از موانع تولید هستند

سرمدی مراحل سخت گرفتن مجوز و بروکراسی حاکم را یکی دیگر از موانع تولید برشمرد و گفت: من نماینده شهرستانی هستم که مشکلات زیادی در زمینه اشتغال و زیرساخت‌های صنعتی دارد و کاملاً مشاهده کردم که گرفتن مجوز برای یک سرمایه‌گذار چه خُرد و چه کلان مشکلات و معضلاتی دارد و راه چندین ماهه که سرمایه‌گذار باید برای گرفتن مجوز طی کند و پیچ وخم سختی که دارد باید به عنوان مانع تولید از بین رفته واین امور تسهیل شوند.

وی با بیان اینکه یکی از موانع تولید نیز معدود مدیران ناکارآمدی هستند که به دلیل مشکلاتی که دارند نمی‌توانند راه تولید را تسهیل کنند و خود به عنوان به مانع در این قسمت محسوب می‌شوند، افزود: موانع تولید از شهرستان به شهرستان متفاوت است به عنوان مثال در شهرستان اسدآباد نبود زیرساخت و امکانات کافی و عدم تأمین به موقع برق مورد نیاز کارگاه‌های تولیدی از مشکلات تولید است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ستاد مانع‌زدایی و پشتیبانی تولید به تفکیک هر شهرستان تشکیل شود و موانع کلان کشور توسط مجلس و دولت حل شده و موانع منطقه‌ای توسط این ستاد رفع شود، اضافه کرد: امیدوارم در این دولت و در دولت آینده که دولتی انقلابی و پای کار خواهد بود بتوانیم موانع اساسی تولید در کشور را بر طرف کنیم.

سرمدی بیان کرد: در اسدآباد یک شهرک صنعتی وجود دارد که این شهرک صنعتی از لحاظ مکان استقرار در مسیر جاده اصلی و راه کربلا، داشتن زیرساخت‌های لازم و منابع امکانات شرایط خوبی دارد و اکنون از مجموع کارگاه‌های فعال در شهرک حدود ۱۸ کارگاه فعال هستند و در سال‌جاری تلاش می‌کنیم کارگروهی با همکاری فرماندار اسدآباد تشکیل دهیم و مشکلات و موانع این کارگاه‌ها را اصلاح کنیم.

مجلس معیشت و اقتصاد مردم را در دستور کار قرار داده است

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی معیشت و اقتصاد مردم را در دستور کار قرار داده است و در بودجه سال ۱۴۰۰ نیز به آن توجه شده است، گفت: اهرم‌های نظارتی در کشور متعدد هستند و نمایندگان تلاش می‌کنند در قالب تصویب قوانین و نظارت میدانی در کنترل قیمت‌ها و تنظیم بازار به وظیفه خود عمل کنند تا شاهد رونق بازار و کاسته شدن تورم در سال جاری باشیم.

سرمدی افزود:اولین اهرم در بحث مبارزه با قاچاق تقویت واحدهای نظارتی بر واردات از مبادی غیر رسمی بوده وسعی بر این است که در سال‌جاری با کمک قوه قضائیه با افراد یا تشکل‌هایی که با استفاده از رانت کالای قاچاق وارد می‌کنند برخورد شود.

وی با بیان اینکه امروزه متأسفانه بانک‌های کشور به بنگاه‌های معاملاتی تبدیل شدند که با جمع کردن سرمایه‌های مردمی و ملی دنبال سود بیشتر از راه‌هایی هستند که نقشی در تولید کشور ندارد، مطرح کرد: بانک‌ها باید به نحوی نظارت شوند که مشخص شود منابع را درچه زمینه‌ای تزریق می‌کنند و بانک‌ها ملزم شوند که منابع را در اختیار تولید قرار دهند و تسهیلات را راحت پرداخت کنند تا پول‌های انباشته شده در بانک‌ها را در زمینه تولید به کار بگیریم که باعث رونق کسب و کار،بهبود معیشت مردم و کاهش تورم خواهد شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.