مراقب باشید “شاد” ناشاد نشود

سرهنگ علی محمدپور در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما به والدین دانش‌آموزان توصیه کرد نرم افزار شاد را تنها از منابع معتبر دانلود کنند.

وی افزود: اخیرا شاهد ارسال پیامک‌هایی با عنوان “بروز رسانی اپلیکیشن شاد” از سوی افراد سودجو برای دانش‌آموزان هستیم، در این پیام‌ها از دانش‌آموزان خواسته شده تا اپلیکیشن شاد خود را به روز کنند چرا که در غیر این‌ صورت اپلیکیشن شاد آنها غیرفعال شده و دیگر خدماتی به آنها ارائه داده نخواهد شد.

رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی بیان کرد: پیام‌هایی که از سوی مجرمان سایبری برای دانش‌آموزان ارسال می‌شوند هدفی جزء سرقت اطلاعات تلفن همراه ندارند و دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان، به هیچ وجه به این پیام‌ها توجه نکرده و به لینک‌های ارائه شده در این پیام‌ها مراجعه نکنند، چرا که احتمال آلودگی به بدافزارهای مخرب، جاسوسی و جعلی و سرقت تمامی اطلاعات گوشی اعم از پیامک‌ها، مخاطبین، عکس‌ها و… وجود دارد.

محمدپور یادآور شد: مخاطبان باید با مراجعه به تنظیمات نرم‌افزار، وارد منویی با نام حریم خصوصی و امنیت شوند تا با انجام تنظیمات از امکان هک شدن پیام رسان جلوگیری کرده و ارتباطات خود را تنظیم کنند.

وی با بیان اینکه بروزرسانی شبکه شاد هیچ هزینه ای ندارد، خاطرنشان کرد: والدین و دانش‌آموزان لازم است برای دانلود و بروز رسانی اپلیکیشن شاد به وب سایت shad.medu.ir مراجعه و یا از طریق سایت‌ها و منابع معتبر داخلی اقدام کرده و به لینک‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های نامعتبر توجه نکنند.

پایان خبر / تاریخ ما 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.