چرا کرکره بعضی مغازه ها با وجود تعطیلی باز است؟

حمید نجف در گفت وگو با خبرگزاری تاریخ ما، اظهار کرد: علیرغم آنکه ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده که در شهرهای قرمز به جز مشاغل ضروری، برخی صنوف و مشاغل غیر ضرور باید تعطیل کنند اما به سطح شهر که می رویم می بینیم یکسری از گروه‌های شغلی همچنان در حال فعالیت هستند و کرکره مغازه هایی مثل آرایشگاهها نیمه باز است و کاسبی های یواشکی در جریان است.

وی ادامه داد: طبعا این کسب و کارها باید اجاره خود را بپردازند و بیشتر آنها چک و بدهی یا قسط بانکی دارند ولی وقتی مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ می شود بسیاری از آنها تلاش می کنند به خاطر حفظ جان مردم و رعایت مسایل بهداشتی تعطیل کنند.

نجف تصریح کرد: درست است که مصوبات و تصمیماتی که در خصوص تعطیلی شهرهای قرمز یا مشاغل غیرضرور گرفته می شود با هدف مدیریت بحران کرونا است تا کشور بیش از این آسیب نبیند و آمار فوتی ها و مبتلایان بالاتر نرود ولی باید بپذیریم که وضعیت درآمدی کسب و کارها و مشکلات مالی و معیشتی صاحبان مشاغل را هم درنظر بگیریم و از آنها حمایت کنیم.

این کارشناس حوزه کار ادامه داد: بیشتر کسب و کارها دو هفته در ایام نوروز تعطیل بودند و وقتی هم که فعالیت خود را آغاز کردند با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا ناچار شدند دوباره تعطیل کنند در حالی که این کسب و کارها ممر درآمد دیگری ندارند چون اصل منبع درآمدشان کاسبی است و باید نان به خانه هایشان ببرند.

وی بر لزوم حمایت از مشاغل و کسب و کارها در زمان تعطیلی بازار تاکید کرد و گفت: آیا دولتی ها حاضر می شوند دو ماه حقوق نگیرند یا یک سوم حقوقشان را در اختیار کسبه محل قرار دهند تا اصناف و کسب و کارهایی که ناچار به تعطیلی شده اند حمایت شوند؟

به گفته این کارشناس حوزه کار خروجی تصمیماتی که از بالا در شرایط بحرانی کرونا گرفته می شود مهم و تاثیرگذار است و باید شرایط زندگی افراد و وضع درآمدی کسب و کارها هم در آن لحاظ شود.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.