نوع خمیر دندان برای رفع جرم و زردی تاثیرگذار نیست
داراب غلامی در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما در خصوص علل تغییر رنگ دندان، اظهار کرد: معمولا عوامل درونی و بیرونی بر ایجاد جرم و زردی بر روی دندان تاثیرگذار هستند، محیط دهان برخی از افراد مستعد ایجاد جرم و رنگ بر روی دندان است، بهعلت نوع موادی که در بزاق دهان فرد وجود دارد، هر اندازه نیز بهداشت را رعایت کند باز هم بر روی دندان او جرم ایجاد میشود.
عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: یکی از علل شایع ایجاد جرم و تغییر رنگ دندان مصرف برخی موادغذایی رنگزا مانند چایی، قهوه و … است، این رنگها به مرور زمان بر روی دندان بهصورت لایه لایه مینشیند و موجب تغییر رنگ دندان میشود، مصرف سیگار و دخانیات نیز تاثیر دارد.
وی در خصوص راههای درمانی برای حل مشکل زردی دندان، بیان کرد: بحث جرمگیری دندان و پالیش کردن دندان با استفاده برسهای قوی بر روی دندان سایش ایجاد میشود تا این رنگها حذف و رنگ دندان سفید و روشن شود.
غلامی توضیح داد: نوع خمیر دندان برای رفع جرم، زردی و سفیدی دندان تاثیرگذار نیست، اگر کسی کار جرمگیری را بر روی دندان انجام داده باشد، میتواند به وسیله خمیردندانهای سفیدکننده بهصورت منظم از ایجاد مجدد رنگ و جرم بر روی دندان پیشگیری و جلوگیری کرد.
این پزشک متخصص ارتودنسی با بیان اینکه ماندن غذا در لابه لای دندانها عاملی برای ایجاد جرم و رنگ بر روی دندان محسوب نمیشود، خاطرنشان کرد: این موضوع باعث پوسیدگی بین دندانی میشود.
وی با بیان اینکه جنس برخی دندانها آن را مستعد ایجاد زردی میکنند، گفت: بزاق برخی از افراد نیز باعث رسوب مواد غذایی بر روی دندان و ایجاد جرم و پلاک میشود، حتی اگر افراد نیز بهصورت مداوم از مسواک استفاده کنند، باز هم امکان دارد بر روی دندانهای جرم ایجاد کند.
پایان خبر / تاریخ ما