طباطبایی: اعزامهای کاراته خیلی بیشتر از کشتی است/ هیچ قولی برای مدال المپیک نمیدهم
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، سید حسن طباطبایی درباره وضعیت ملی پوشان کاراته گفت: بهمن عسگری در بخش پسران و حمیده عباسعلی در بخش دختران تاکنون موفق به کسب سهمیه المپیک شده اند. تیم های ملی در ۲۰ رویداد کاراته وان در ۵ قاره شرکت کردند .راه پر فراز و نشیبی را بچه ها طی کردند تا به اینجا رسیدند. سارا بهمنیار و رزیتا علیپور هم تا امروز امتیازات خوبی را کسب کردند. امروز وضعیت سارا بهمنیار برای کسب سهمیه سبز است و علیپور هم با بدشانسی تا امروز نتوانسته سهمیه المپیک را بگیرد.
رییس فدراسیون کاراته با اشاره به حضور پورشیب و گنج زاده در یک وزن برای رسیدن به المپیک، گفت: یکی از تلخ ترین اتفاقات توکیو این است که از حضور یکی از سریع ترین ورزشکاران خود محروم است. از بین پورشیب و گنج زاده یک نفر باید راهی المپیک شود و قوانین اجازه نمی دهد یکی از این دو که بهترین های جهان هستند در المپیک حاضر شوند.
وی در پاسخ به این سوال که اگر المپیک لغو نمی شد آیا عباسعلی پس از جراحی به این رقابت ها می رسید یا خیر، گفت: با توجه به نحوه انجام عمل جراحی روی پای عباسعلی او باز هم به المپیک می رسید و الان هم مشکلی بابت مصدومیت ندارد. با حمایت هایی که انجام شد وی در یکی از بهترین مراکز دنیا تحت عمل جراحی قرار گرفت. تنها دغدغه ما مصدومیت او بود و مسئولان ورزش نیز تماس گرفتند و از عباسعلی اعلام حمایت کردند.
رییس فدراسیون کاراته درباره گلایه های رییس فدراسیون کشتی از محدودیت های مالی، گفت: اعزام های ما از کشتی خیلی بیشتر است. ما در سال نود و هشت، ۱۵ اعزام به کشورهایی مثل کانادا شیلی، چین و … داشتیم. در سال ۹۹ به خاطر کرونا فقط یک اعزام داشتیم.
وی در ادامه با اشاره به همدلی میان جامعه کاراته، گفت: جامعه کاراته حمایت خوبی از ورزشکاران ما داشت و همواره آرامش بسیار خوبی در جامعه بزرگ کاراته دیدیم. بزرگان کاراته قبل و بعد هر مسابقه بچه ها را شارژ روحی کردند و شرایطی را فراهم آوردند بچه ها با انگیزه زیادی در مسابقات شرکت کردند. وی تصریح کرد: مباحث مالی را باید مدیریت کنیم. با توجه به تحریم های ظالمانه دشمنان شرایط خیلی سخت بود اما تا به امروز چیزی نبوده که از مسئولان بخواهم و آن ها ندهند. ما هم هزینه هایمان را مدیریت کردیم.
طباطبایی درباره میزان رضایتش از عملکرد کادر فنی تیم ملی، خاطرنشان کرد: شهرام هروی به عنوان سرمربی در کنار دکتر خواجوی، حسنی پور و حسن روحانی کادر بسیار خوبی را تشکیل داده اند. حتی حسین روحانی مربی سابق تیم ملی که زمانی در کنار هروی بود و امروز سرمربی روسیه است، واقعا در کنار سرمربی تیم ملی گروه بسیار خوبی دارند. ما کادر فنی بسیار خوبی داریم و از عملکرد آن ها رضایت داریم. در بخش بانوان نیز کادر خوبی داریم. رییس فدراسیون کاراته در پاسخ به این سوال که آیا مشکل کاری سرمربی تیم ملی حل شد یا خیر، گفت: هنوز حل نشده اما امیدوارم مشکل او نیز حل شود. در حال پیگیری مشکل او هستیم تا حل شود.
رییس فدراسیون کاراته با اشاره به رابطه دوستانه شهرام هروی با ملی پوشان کاراته گفت: سال هاست این تیم با یکدیگر اخت شده اند. آقای هروی قبل از اینکه سرمربی شود مربی تیم ملی بوده است. فکر می کنم با توجه به تاریخ کاراته ایران، توقع کسب مدال در المپیک بی دلیل نیست.
وی در پاسخ به این سوال که کاراته شانس چند مدال در المپیک دارد، گفت: کاراته ما پر قدرت است و ایران ۳ دوره است که در حضور قدرت های جهان قهرمان تیمی جهان شده است. هیچ قولی برای کسب مدال در المپیک نمی دهم اما قول می دهم بچه ها با تمام وجود بجنگند. ما در بخش کاتا شانس کسب یک سهمیه انفرادی در پسران و یک سهمیه انفرادی در بخش دختران داریم و امیدوارم با ۶ سهمیه کامل کومیته و ۲ سهمیه کاتا با ترکیب کامل راهی توکیو شویم. بچه های ما شایستگی کسب مدال در المپیک را دارند.
رییس فدراسیون کاراته درباره دو پست همزمان خمارلو به عنوان نایب رییس فدراسیون کاراته و سرپرست دبیری فدراسیون اتومبیلرانی، گفت: او در فدراسیون ما نایب رییس است و چند وقتی است رفته به آقای ناظمی به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون اتومبیلرانی کمک کند! قرار نبوده به آنجا برود اما امیدوارم به زودی بازگردد.
وی در پایان درباره صدور احکام زیاد در فدراسیون کاراته و اینکه برخی معتقدند فقط حکم گرفته اند اما کاره ای نیستند، گفت: بعد از سال ها فدراسیون با استفاده از نظر کارشناسان و خرد جمعی جلو می رود. نیاز داریم از ظرفیت حداکثری کاراته استفاده کنیم. مسیر امروز کاراته نتیجه خرد جمعی و میدان دادن به جوانترهاست که افتخارآفرین بوده اند. به طور منظم کمیته ها جلساتشان را پیگیری می کنند. ممکن است نظر یک نفر در جلسات تامین نشود اما باید یاد بگیریم بر اساس خرد جمعی حرکت کنیم.
پایان خبر / تاریخ ما