شرایط قرمز کرونایی، در شهر سفید است!
شرایط قرمز کرونایی انگار فقط در آمار و ارقام و بیمارستان ها و مراکز درمانی معنا دارد اما با گشت و گذار کوتاهی در شهر، این رنگ قرمز به سفید مبدل می شود.
هنوز برخی نیازمند تذکر درباره استفاده از ماسک هنگام ورود به بانک ها هستند. هنوز پارک ها و معابر سطح شهر محل تردد جوان هایی است که برای جان و حفظ سلامتی خود و دیگران اهمیتی قائل نیستند.
این در حالیست که آخرین آمار مبتلایان کرونا در استان همدان از مبتلا شدن ۳۶۴ نفر و به شماره افتادن نفس های ۱۶۵ نفر طی ۲۴ ساعت خبر می دهد. نیمه تمام ماندن آرزوهای ۱۸۵۰ نفر و داغدار شدن ۱۸۵۰ خانواده هم تاکنون نتوانسته برخی را قانع کند که شرایط، شرایط جنگی است و تنها راه اتمام این زندگی با ماسک، رعایت پروتکل های بهداشتی تا رسیدن به واکسیناسیون عمومی است.
بیمارستان های ملایر ۱۰۰ درصد پر شده است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، فرماندار ویژه ملایر به روند افزایشی موارد مثبت و بستری کرونا در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ظرفیت سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی ۱۰۰ درصد پر شده و با توجه به نگرانی درباره تداوم این روند افزایشی، شهروندان باید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و اجرای دقیق محدودیتهای کرونایی حساسیت بالایی داشته باشند.
به گفته قدرت الله ولدی، در ستاد مدیریت کرونای ملایر، به علت قرار گرفتن در شرایط خطرناک و سخت در پیک چهارم، نیازمند همراهی بیشتر مردم برای رعایت پروتکلهای بهداشتی، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک هستیم.
وی به برقراری ممنوعیت تردد خودروهای غیربومی در مبادی ورودی و خروجی شهر و ممنوعیت تردد شبانه اشاره و اظهار کرد: به علت قرمز بودن ملایر از نظر وضعیت کرونا، ورودی و خروجی های این شهر در کنترل و نظارت پلیس است و صدور مجوزهای تردد نیز براساس پروتکلهای بهداشتی و به صورت محدود و طبق ضرورت است.
معاون استاندار همدان از اعمال بیش از ۱۲ هزار فقره جریمه در این شهرستان طی روزهای گذشته خبر داد و افزود: برخورد نیروی انتظامی با متخلفان و افراد بیتوجه به محدودیتهای تردد قاطعانه و جدی است و کنترل ورودی و خروجی شهر توسط پلیس تشدید میشود.
وی با اشاره به ممنوعیت فعالیت مشاغل گروههای ۲، ۳ و ۴، بیان کرد: مشاغل گروه یک که مجاز به فعالیت هستند، به صورت روزانه توسط بازرسان ستاد مقابله با کرونا و ستاد صیانت از حقوق شهروندی مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرند، علاوه بر این طبق تاکید استاندار همدان، واحدهای صنفی که مشمول تعطیلی در زمان اعمال محدودیت ها شده اند، از پرداخت مالیات بر درآمد معاف خواهند شد.
با عادی انگاری بیماری توسط مردم، با شرایط بدتری مواجه خواهیم شد
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز به رشد صعودی شمار مبتلایان، بیماران بستری و میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: طبق مصوبات ستاد ملی کرونا فقط مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت هستند و در صورت فعالیت مشاغل گروههای ۲، ۳ و ۴، بدون هیچ اغماضی پلمب خواهند شد.
به گفته حسین فارسی، نظارت و بازرسی ۲۰ اکیپ بر واحدهای صنفی، اماکن عمومی، دستگاههای اجرایی و بانکها ادامه دارد و این تیمها علاوه بر رینگ مرکزی شهر، رینگ دوم و سوم به ویژه کمربندیها را در اولویت بازرسیها قرار دهند همچنین اعلام پیامهای هشدار توسط دو دستگاه آمبولانس در مرکز و حاشیه شهر و مانور سراسری ضدعفونی شهر، خیابانها و معابر با استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی، بسیج و سپاه، گروه ۴۳ امام علی(ع) و شهرداریها از دیگر برنامه های در حال اجرای ستاد شهرستانی مقابله با کرونا است.
وی مطرح کرد: با تکمیل ظرفیت تختهای سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی ملایر، امکان و ظرفیت پذیرش و بستری بیماران جدید کرونایی در این بیمارستان ها وجود ندارد، از طرفی با عادی انگاری شرایط و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم طی هفته های آینده شرایط کرونایی بدتری را تجربه خواهیم کرد.
معاون فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه وضعیت ما اکنون مانند شرایط جنگی است، گفت: همه باید دلسوزانه پای کار بیایند و مهمترین اقدام اقناعگری مردم و ایجاد حساسیت در بین مردم برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حتیالامکان ماندن در خانه است.
۳۰۱ بیمار کرونایی در بیمارستان های ملایر بستری هستند
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز از بدتر بودن روند ابتلا، بستری و مرگ و میر نسبت به سه پیک قبلی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۰۱ بیمار کرونایی در سه بیمارستان ملایر بستری هستند و ظرفیت تختهای بیمارستانی این شهرستان پر شده که این نشان دهنده شرایط به شدت خطرناک و بحرانی شهرستان است.
محسن ترکاشوند با اشاره به اینکه افزایش تعداد بیماران بستری به مراتب سبب افزایش استفاده از اکسیژن می شود، بیان کرد: با افزایش تصاعدی بیماران، ظرفیت تختهای بیمارستان مهر که پیش از این برای موارد ضروری و بحرانی گذاشته بودیم، تکمیل شده و در حال حاضر بیش از ۷۰ بیمار کرونایی در این بیمارستان بستری هستند.
وی مطرح کرد: شهرستان ملایر در پررنگترین حالت کرونایی قرار دارد و این وضعیت رو به وخامت است، یعنی با این روند احتمال تغییر رنگ کرونایی تا پایان اردیبهشت وجود ندارد بنابراین مردم پیک چهارم کرونا را جدی بگیرند چرا هیچ کس از این بیماری در امان نیست.
کمبود دستگاه اکسیژن ساز در ملایر وجود ندارد
همچنین به گفته فرماندار ویژه ملایر، با بهره برداری از دومین دستگاه اکسیژن ساز در ابتدای هفته جاری، شهرستان ملایر در حوزه امکانات و تجهیزات در حوزه بهداشت و درمان و بهویژه دستگاههای اکسیژنساز در مراکز درمانی کمبودی ندارد.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، این دستگاه اکسیژنساز ۶۰۰ لیتری با اعتباری افزون بر دو میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان از منابع ستاد مقابله با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی استان همدان روز شنبه ۴ اردیبهشت ماه در بیمارستان امام حسین(ع) به بهرهبرداری رسید.
از زمان شیوع ویروس کرونا، یک دستگاه اکسیژنساز ۶۰۰ لیتری برای بیمارستان امام حسین(ع) ملایر در مردادماه سال گذشته با اعتبار دو میلیارد تومان خریداری شده، از قبل نیز دو دستگاه اکسیژنساز ۱۱۰ لیتری در بیمارستان امام حسین(ع) مستقر بوده که با احتساب دستگاهی که به تازگی به بهره برداری رسیده، در مجموع با چهار دستگاه، نیاز بیماران به اکسیژن در شرایط کنونی رفع شده است.
به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر، یک دستگاه اکسیژنساز ۶۰۰ لیتری به صورت همزمان به ۷۰ بیمار اکسیژنرسانی میکند همچنین با هماهنگی مجمع خیران سلامت ملایر به منظور دریافت خدمات بیماران کرونایی در منزل، ۸۰ کسپول اکسیژن خریداری شده است.
واکسیناسیون کادر درمان بخش خصوصی در ملایر آغاز شده است
همچنین ترکاشوند از واکسیناسیون تمامی ۱۳۰۰ نفر کادردرمان این شهرستان در سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی و فوریتهای پزشکی علیه بیماری کووید ۱۹ خبر داد.
وی ادامه داد: اگر فردی از مجموعه کادردرمان واکسینه نشده باشد، خود داوطلب دریافت واکسن نبوده است. واکسن برای مجموعه بهداشتی و درمانی به اندازه کافی وجود دارد و واکسیناسیون ۵۰۰ نفر از پرسنل شبکه بهداشت شهرستان نیز آغاز شده است.
ترکاشوند به واکسینه شدن پرسنل مراکز بهداشت و تمامی افرادی که در بخش خدمات بیمارستانی به صورت غیرمستقیم فعالیت دارند، اشاره و اظهار کرد: در بخش خصوصی ۱۰۰ نفر از پزشکان و دندانپزشکان واکسینه شدهاند و حدود ۲۳۰ نفر نیز آماده دریافت واکسن هستند، واکسیناسیون بیماران هموفیلی، تالاسمی و سالمندان نیز تکمیل شده است.
پایان خبر / تاریخ ما