اصناف خسارتدیده در انتظار حمایت دولت
داود جعفری در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، با اشاره به مشکلات معیشتی بسیاری از واحدهای صنفی به علت تعطیلی و محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: کسبه و بازاریان ملایر در امر پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا به عنوان پیشگامان اصناف کشور در سال های ٩٨ و ٩٩ به خوبی به وظیفه اجتماعی خود عمل کرده و در پیکهای کرونایی با تعطیلی داوطلبانه، سلامتی شهروندان را بر معیشت خود ترجیح دادند.
وی ضمن قدردانی از اصناف به علت همراهی با ستاد کرونای شهرستان افزود: جبران ضربه وارد شده ناشی از تعطیلی بازار به اقتصاد و معیشت اصناف، شاغلان و خانوارهایی که از مشاغل صنفی ارتزاق می کنند، سخت است و انتظار ما حمایت دولت در زمینه تخفیف مالیات، حق بیمه و اختصاص بسته های حمایتی ویژه به کسب و کارها و واحدهای صنفی برای جبران بخشی از این خسارت ها است.
جعفری خاطرنشان کرد: براساس بازدیدهای میدانی، بازاریان نهایت همراهی را در راستای مصوبات ستاد و اعمال محدودیت های اجتماعی داشتند و همراهی و همکاری اصناف شهرستان ملایر با وجود مشکلات اقتصادی که کرونا برایشان ایجاد کرده، در زمینه رعایت محدودیتها بسیار مناسب بوده است.
وی به ۳۷۰۰ بازدید از واحدهای صنفی شهرستان از ۱۸ فروردین تا ۶ اردیبهشت ماه اشاره و تصریح کرد: از این تعداد، ۸۰ واحد صنفی پلمب و ۱۲۰ واحد اخطار کتبی دریافت کردند، از طرفی تعطیلی اصناف سبب کاهش ترددها در شهر شده که نشان دهنده نقش مؤثر بازاریان در قطع زنجیره این بیماری و مدیریت بحران است.
رئیس اتاق اصناف شهرستان ملایر مطرح کرد: با وجود نوسانات و مشکلات اقتصادی بسیاری که اصناف طی یک سال و نیم گذشته تجربه کردند هنوز هیچ حمایتی در زمینه تخفیف مالیات و یا عوارض شهرداری از اصناف صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه علاوه بر اصناف و بازاریان باید همه مردم با کاهش دورهمی ها و رعایت پروتکل های بهداشتی تا ریشه کن شدن این بیماری همکاری لازم را داشته باشند، گفت: بسیاری از واحدهای صنفی فعال مانند صاحبان تالارهای عروسی و یا عکاسان به علت خسارت های ناشی از تعطیلی واحدهای صنفی، مجبور به تغییر شغل شدند. امیدواریم برای جبران یا به حداقل رساندن خسارتهای ناشی از تعطیلی صنوف چاره اندیشی شود و حمایتهای جدیتر و ملموستری از بزرگترین تشکل مردمی انجام گیرد.
پایان خبر / تاریخ ما