سردار دیپلماسی و سردار میدان؛ دو مدافع سرسخت منافع کشور
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، علی پیمانی، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی با این مقدمه میافزاید: اخلاق و به تبع آن مدارا، خطوط تعیین کنندهای هستند که عبور از آنها، می تواند همه ما را در ورطه خطرناکی گرفتار کند. پیامبر اکرم (ص) فرمودند انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق و برکات عظیمی که نصیب اسلام و مسلمین گردید بواسطه همین ماموریت الهی بود.
آنچه این روزها در اطراف ماجرای فایل صوتی منتشر شده از دکتر ظریف می گذرد، از کاستی های اخلاقی نگران کننده ای حکایت دارد. بیایید برای یک لحظه تصور کنیم شهید سلیمانی اکنون در میان ما بودند. طبیعی است که نه ایشان در همه موارد با دکتر ظریف موافق بوده باشند و نه برعکس آن. می توان انتظار داشت که هر دو بزرگوار در گفتگوها و جلسات حتی نسبت به هم منتقد باشند. اما اخلاق و مدارا نسبت به نظرات یکدیگر، آنهم در جایی که ماموریتی مهم در پاسداشت منافع انقلاب و نظام اسلامی در میان باشد، هیچگاه آنها را از هم دور نکرد.
اما امروز ما چه می کنیم؟ بر اساس آنچه آموختهایم، بایستی قاطعانه بگوییم که نه انتخابات و نه هیچ دستور کار دیگری، نباید ما را از این ارزشهای والای الهی باز بدارد. امروز نگرانیم که صف دشمنانمان از ما متحدتر است. در زمانی که صیانت از نظام بیش از هر زمان دیگری مستلزم همدلی و اتحاد ماست، ما بواسطه بیاخلاقی و نابردباری از هم دور می شویم. نتیجه قضاوتهای عجولانه و مخدوش، شایعات بی پایه و رفتار نابخردانه ای است که پس از انتشار غیر قانونی فایل گفتگو می شنویم و می خوانیم.
دکتر ظریف، همان قدر که در بیان نظرات کارشناسی شان مصمم و شجاع بودهاند، هیچگاه در اجرا و پیشبرد سیاستهای نظام در حوزه سیاست خارجی هم تردید نداشتهاند. مقام معظم رهبری با همین خصوصیات ایشان را همواره مورد حمایت و تفقد قرار داده اند. بدرستی بایستی شهادت داد که سردار دیپلماسی، به مانند سردار میدان در برابر دشمنان شجاع، صریح و مدافع سرسخت منافع کشور بودهاند.
توجه داشته باشیم، آنچه دکتر ظریف در فایل صوتی می گویند اولا، نه مصاحبه است و نه برای انتشار ضبط شده بود. بلکه نکاتی است که برای ثبت در آرشیو محرمانه دولت عنوان گردیده بود؛ ثانیا قضاوت صحیح تنها و تنها منوط به آن است که کل فایل بدقت شنیده شود. انتشار فرازهای تقطیع شده که متاسفانه مبنای نظرات غیر منصفانه قرار گرفته، مقصودی است که رسانه های معاند بدنبال آنند؛ ثالثا مواردی که ایشان عنوان کرده اند، متضمن نظرات کارشناسی مهمی است که به همین لحاظ ایرادی در انتقادی بودن بخشهایی از آن وجود ندارد و رابعا آنچه گفته اند بطور کامل در چارچوب مصالح و منافع جمهوری اسلامی ایران است.
امروزه دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در نگاه طرفهای خارجی بواسطه پایمردی بر اصول، وفاداری به منافع و مصالح کشور و تخصص و مهارتهای دیپلماتیک مورد احترام است. این مهم در چارچوب سیاستهای نظام و فرمایشات مقام معظم رهبری، توسط دکتر ظریف و فرزندان انقلاب اسلامی حاصل شده است.
بهوش باشیم و پیکان جستجوگری خود را متوجه دشمنانی کنیم که کمر به ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بسته اند. با هم مهربان باشیم.
پایان خبر / تاریخ ما