امکان صادرات محصولات حوزه فناویهای نرم با خانه های خلاق
مشاور معاون علمی و فناوری گفت: محصولات حوزه فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی می توانند به واسطه خانههای خلاق با کسب استانداردهای لازم در مسیر تولید قرار بگیرند و حتی قابلیت صادرات داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما ، پرویز کرمی امروز در مراسم انعقاد تفاهم نامه حمایت از ایجاد خانه خلاق و مرکز نوآوری «رسانه تاریخ ما» که در محل سالن اجتماعات برگزار شد با بیان اینکه رسانه امید و امیدآفرینی در جامعه را ترویج میدهد، گفت: خانههای خلاق و نوآوری کار جدیدی است که معاونت علمی و فناوری طی یک سال اخیر اجرایی میکند.
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق با اشاره به هدف ایجاد خانههای خلاق افزود: در حال حاضر مزیتهای زیادی بین نیروهای متخصص کشور در حوزههای مختلف وجود دارد و امکان اینکه همه شرکتها عنوان دانش بنیانی بگیرند وجود ندارد زیرا برای دانش بنیان شدن باید فناوری محصول یا خدمت از یک پیچیدگی غیر قابل کپی برخوردار باشد که بسیاری از طرحها به این دلیل رد میشوند. از این رو پیشنهادی به معاون علمی و فناوری ارائه کردیم که شکل گیری زیست بوم جدید توسعه صنایع خلاق و راه اندازی خانههای خلاق در کنار زیست بوم دانش بنیان بود.
وی گفت: به دلیل اینکه مزیتهای جغرافیایی در سراسر کشور وجود دارد در صدد برآمدیم تا خانههای خلاق را در هر استان راه اندازی کنیم. در حال حاضر هم بسیاری از استانها حداقل یک خانه خلاق دارند و در برخی نیز دو الی ۳ خانه خلاق راه اندازی شده است.
وی با تاکید بر اینکه خانههای خلاق در ارزش آفرینی و اشتغال زایی کمک کننده اند، گفت: معاونت علمی و فناوری نگاه ویژه ای به سازمان تبلیغات دارد و در صدد برآمد که در راستای اجرای مأموریتها و رسیدن به اهداف سازمان کمک کند.
وی با اشاره به همکاریهای معاونت علمی با سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما در ابتدا با تبیان وارد کار شدیم و خانه خلاق تبیان را سال گذشته راه اندازی کردیم و سپس کار خوبی با حوزه هنری سازمان تبلیغات داشتیم و آن هم خانه نوآوری بهارستان بود که طی ماههای آینده در نزدیکی مجلس شورای اسلامی این خانه ویژه را در حوزه فناوریهای نرم راه اندازی خواهیم کرد.
کرمی خاطر نشان کرد: رسانه تاریخ ما توانمندی بالایی دارد که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت کند و ما به دنبال استفاده از ظرفیتهای این رسانه نیز هستیم.
وی در خصوص خانههای خلاق گفت: راه اندازی خانههای خلاق به ایده یابی، ایده سازی، جذب و جلب ایدهها کمک میکند و در این خانهها مشاوران، حمایت گران و سرمایه گذاران به همراه اعضای هیأت علمی حضور دارند که ایده پردازان را هدایت میکنند.
به گفته دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق، به واسطه خانههای خلاق، محصولاتی با استانداردهای لازم به درستی در مسیر تولید قرار میگیرند و حتی قابلیت صادراتی دارند که میتوانیم آنها را به جامعه جهانی معرفی کنیم.