دمنوش بابونه را در سحر به جای آب مصرف کنید
حسین راغ آرا در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما اظهار کرد: بابونه به خاصیت ضد التهابیاش شهرت دارد و به همین دلیل است که متخصصان طب گیاهی مصرف آن را در ماه رمضان توصیه میکنند.
وی با بیان اینکه مصرف بابونه میتواند از سردردهای ناشی از روزه داری جلوگیری کند، افزود: مصرف این دمنوش در افطار و سحر به جای آب و یا چای توصیه میشود.
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی با بیان اینکه این گیاه میتواند حساسیتها و آلرژیها را کاهش دهد، تصریح کرد: مصرف دمنوش بابونه از سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری میکند و یک گیاه ضد میکروب و ضد ویروس است که به همین دلیل مصرف آن در ماه رمضان بسیار موثر خواهد بود.
راغ آرا با بیان اینکه مصرف این گیاه برای افرادی که دارای بیماری نقرس هستند، مفید است، افزود: کاهش اوره خون و سلامت قلب نیز از خواص این گیاه دارویی است.
وی با بیان اینکه بابونه برای مقابله با عفونتها اثر دارد و همچنین تراکم مخاط را کاهش میدهد، تصریح کرد: چای تهیه شده از بابونه یک انتخاب عالی برای درمان سرماخوردگی، عفونت سینوس و آنفولانزا است.
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مطالعات نشان میدهد استنشاق بخار با عصاره بابونه در معالجه علائم سرماخوردگی مؤثر است، تصریح کرد: چای یا عصاره بابونه را به صورت غرغره برای مقابله با التهاب غشاهای مخاطی و داخل گلو و دهان امتحان کنید.
راغ آرا با بیان اینکه دمنوش بابونه نوعی خیسانده است که از ترکیب بابونه خشک شده با آب جوش بدست میآید، اظهارکرد: بابونه ممکن است به عنوان ماده طعم دهنده در غذاها و نوشیدنیها، دهانشویهها، صابونها یا مواد آرایشی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه این گیاه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و عفونتهای ناشی از سرماخوردگی را از بین میبرد، بیان کرد: بابونه هنگامی که به عنوان یک محصول گیاهی مانند دمنوش یا به عنوان کرم موضعی پوست مورد استفاده قرار میگیرد، به احتمال زیاد از نظر سلامتی یا عوارض جانبی اثرات زیادی روی انسان ندارد.
گیاهان دارویی ذخایر ارزشمند خراسان جنوبی بشمار میروند که علاوه بر حفاظت و احیاء، بهرهبرداری صحیح از آن در عرصههای منابع طبیعی، سبب بهبود سطح سلامت و ارتقاء کیفیت زندگی مردم میشود. در حال حاضر در خراسان جنوبی ۱۵۰۰ گونه گیاهی شناسایی شده که از این تعداد ۸۰۰ گونه گیاهی مفید تولید میشود که باید در زمینه فراوری این گیاهان سرمایهگذاری شود.
پایان خبر / تاریخ ما