آمادگی برای یک آزمون فراملی …
از سال ۵۷ که جنگ های داخلی ایجاد شده توسط منافقان و خرابکاران شکست خورد تا هشت سال جنگ تحمیلی و شکست دشمنان در مقابل رهبری مدبرانه امام راحل(ره) و جانقشانی رزمندگان و بعد از آن غائله سال ۸۸ که عده ای با نفوذ و به بهانه “تقلب در انتخابات” قصد براندازی نظام را داشتند، تا موضوع تحریم های چندین ساله آمریکا و هم پیمانانش و مسئله برجام و … همگی با عنایت خدا، رهبری داهیانه، دلسوزانه و عالمانه امام خامنه ای(مدظله العالی) و با حضور استراتژیک مردم در میدان، به شکست منتهی شد.
اکنون که این نهال تنومند به بار نشسته و وارد ۴۲ سالگی عمر با برکت خود شده، آزمونی دیگر پیش روی مردمان دیار قرار دارد، ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در فضایی حساس تر از قبل برگزار می شود چراکه امروز دشمنان پا را فراتر نهاده اند و در اندیشه راه اندازی جنگ ترکیبی در سایه فشار اقتصادی وارده بر مردم هستند.
بنابراین می طلبد اقشار مخالف مرم همچنان با بصیرت و آگاهی در این آزمون سرنوشت ساز شرکت کنند تا ملت افق های روشن را به نظاره بنشینند و دشمنان و کوردلان ناامید شوند. در همین راستا از ماه های قبل به تبع دستور وزارت کشور، ستاد انتخابات در ملایر شکل گرفته و این شهرستان می رود تا انتخاباتی پور شور را شاهد باشد.
برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم؛ اولویت مجریان انتخابات
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، رئیس ستاد انتخابات شهرستان ملایر گفت: برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و بدون هرگونه حاشیه با حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی، یکی از اولویتهای مهم پیش رو است که از همه توانمان باید برای فراهم کردن زمینه حضور مردم در انتخابات ۲۸ خرداد استفاده کنیم.
حسین فارسی در جلسه ستاد انتخابات شهرستان ملایر، افزود: حفظ سلامت مردم، مجریان، عوامل اجرایی و دستاندرکاران برگزاری انتخابات در این شهرستان طبق دستورالعمل های بهداشتی از اولویتهای مهم ستاد انتخابات این شهرستان است.
وی با بیان اینکه تمامی شعبههای اخذ رأی یک روز قبل از انتخابات ضدعفونی میشود و مردم اطمینان کامل از حضور پای صندوق های رای و سلامت شعبه ها داشته باشند، اظهار کرد: با تعیین اعضای شعب اخذ رای، علاوه بر سطح شهر، بخشداران نسبت به تعیین ۱۰ تا ۱۵ درصدی اعضای ذخیره شعب اخذ رای اقدام کنند.
فارسی ادامه داد: با توجه به به افزایش هشت درصدی تعداد شعب اخذ رأی در سطح استان همدان، باید محل شعبههای جدید اخذ رای در سطح شهر، بخش و روستاهای مورد نظر تعیین شده و نسبت به تامین زیرساختها، امکانات، دسترسی آنها به اینترنت و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی اقدام شود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ملایر با اشاره به اینکه بخشداران باید از امکانات و ظرفیت ادارات سطح بخش، دهیاری ها و شهرداری های تابعه برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات استفاده کنند، گفت: بخشداران همچنین نظارت و مراقبتهای لازم را از تبلیغات غیرقانونی و قول و وعدههای غیرواقعی داوطلبان به عمل آورند و با استفاده از ظرفیت دهیاران، اشراف کامل اطلاعاتی به سطح بخش و روستاهای تابعه داشته باشند.
امنیت ملی در گرو مشارکت حداکثری مردم
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مسئول سازمان بسیج رسانه استان همدان با تأکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ضریب امنیت ملی کشور را بالا می برد، گفت: حضور آگاهانه و با بصیرت مردم در انتخابات خردادماه سال جاری، نشانه ماهیت اجتماعی دین اسلام است.
ناصر قوامی منش در نشست صمیمی با اعضای کانون بسیج رسانه ملایر، با بیان اینکه انتخاباتی که در بستر نظام جمهوری اسلامی ایران شکل می گیرد، جزء با اهمیت ترین مسائل کشور است، افزود: این انتخابات، نماد مردم سالاری دینی است.
وی با اشاره به اینکه در کشور ما، مردم رکن اصلی محسوب می شوند، به همین علت دشمنان درصدد هستند تا مردم سالاری را در کشور ضعیف کنند، اظهار کرد: ملت ایران همچنان با بصیرت و آگاهی انتخاباتی پر شور را رقم می زنند.
رأی مردم در تمام انتخابات اصل بوده است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما؛ امام خمینی(ره) در رابطه با امر مهم انتخابات توصیه داشتند: “نگویید که دیگران رأی می دهند، پس من هم باید رأی بدهم… تو هم باید رأی بدهی، آن روستایی هم که در کنار مزرعه خودش کار می کند باید رأی بدهد، این یک تکلیف شرعی و ملی است.”
ایشان در جای دیگری فرمودند: “کسانی را انتخاب کنید که مسائل کشوری و حکومتی را خوب را تشخیص دهند، نه از افرادی باشند که اگر آمریکا یا قدرت دیگری تشری زد بترسند، بلکه مسئولان کشور باید قوی باشند، بایستند و مقابله کنند.”
رهبر معظم انقلاب نیز با بیان اینکه “حضور مردم در انتخابات، حضوری پرشور و دشمن شکن خواهد بود”، تاکید کردند: “همه مسئولان و نامزدها وظیفه دارند با پایبندی کامل به قانون، زمینه برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی را ایجاد کنند.”
ایشان با تاکید بر “لزوم برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی و پرهیز از تهمت زنی” خاطرنشان کردند: “رقابت، دادن وعده های خلاف قانون، برای جلب نظر مردم نیست.”
ایشان همه مجریان، مسئولان و نامزدها را به رعایت آداب و شروط انتخابات سالم فراخوانده و افزودند: “مجریان برگزاری انتخابات اعم از دولت و وزارت کشور و همچنین شورای نگهبان باید تمام تلاش خود را برای امانتداری رأی مردم و برگزاری انتخاباتی سالم انجام دهند و همه بدانند هیچ چیزی بالاتر از قانون نیست.”
پایان خبر / تاریخ ما