آموزش برنامه‌نویسی؛ درآمد آنلاین و بازار کار

اگر قصد دارید شغل برنامه نویسی را انتخاب نمایید و به واسطه آن از شغل و درآمد برخوردار باشید، می توانید در دوره های آموزش برنامه نویسی در مدرسان پیشتاز شرکت نمایید.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما بازرگانی، ماجرا از لحظه ورود کسب‌وکارها در دنیای اینترنت آغاز شده است. ماجرایی که با پیدایش گوشی‌های هوشمند مسیرهای جدید و البته متنوع و قابل توجهی پیدا کرده است. موسسات و کسب‌وکارهای متعددی هستند که می‌خواهند به هر ترتیبی در دنیای اینترنت حضور جدی داشته باشند. از این رو از راه‌اندازی وبسایت‌ها تا ساخت اپلیکیشن‌های موبایلی اقدامات جدی انجام می‌دهند. لازم به ذکر است که تمام تلاش‌های این کسب‌وکارها برای ماندن در دنیای اینترنت از مسیر فعالیت یک برنامه نویس کار کشته عبور خواهد کرد. لذا در همین مقدمه ساده، به خوبی می‌توانید از اهمیت و جایگاه بالای برنامه نویسی مطلع شوید. جایگاهی که در نگاه بسیاری کاملاً روشن و واضح مطرح شده است. لکن در مقدمات ورود در این عرصه یک سوال بزرگ وجود دارد. اینکه چطور و از چه مسیری آموزش زبان‌های برنامه نویسی را کسب کنیم؟

اگر شما هم با فراگیری زبان‌های برنامه نویسی علاقه‌مند هستید و می‌خواهید تا همراه با آموزش برنامه نویسی در این عرصه صاحب کسب‌وکاری شوید، لازم است تا قبل از هر اقدامی همراه با اطلاعاتی مفید از بهترین و متداول‌ترین زبان‌های برنامه نویسی باشید.

یادگیری برنامه‌نویسی چه سودی دارد؟

جدا از مباحث مالی و شغلی که می‌تواند تعیین‌کننده آینده یک فرد باشد، باید به مفاهیم ذهنی برنامه‌نویسی اشاره‌کنیم. برنامه‌نویسی نه تنها یک منبع درآمد مدرن است، بلکه به بهبود عملکرد ذهن انسان نیز کمک می‌کند.

کودکانی که از سنین پایین به یادگیری برنامه‌نویسی علاقه‌مند می‌شوند، در دیگر دروس نیز از نمراتی بالاتر و بهتر برخوردارند. بسیاری از مفاهیم ریاضی، فیزیک و حتی شیمی، با یادگیری عملکرد کامپیوتر به کودک آموخته می‌شود.

بزرگ‌سالان نیز با یادگیری برنامه‌نویسی می‌توانند ذهن خود را برای فعالیت سخت کامپیوتری و حتی فعالیت‌های روزمره غیر مرتبط آماده کنند. یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی، درست مثل یادگیری یک زبان گفتاری جدید، عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و راندمان کاری فرد را افزایش می‌دهد.

این فواید را در کنار درامد مناسب این شغل بگذارید تا متوجه شوید که برنامه‌نویسی در تمامی جوانب زندگی ما تأثیر گذار است و یادگیری آن نیز، درست مثل یادگیری یک تخصص جدید، چشم انسان را به دنیایی متفاوت از موقعیت‌های نو، باز خواهد کرد.

آشنایی با شغل برنامه نویسی

در بیانی ساده متوجه شدیم که برنامه‌های کامپیوتری در واقع یک زبان مشترک میان انسان و کامپیوتر می‌باشند. حال سوال اینجا است که این تعامل به چه کاری می‌آید و در این بین آموزش برنامه نویسی متوجه چه نوع فعالیتی می‌باشد؟

آموزش برنامه‌نویسی؛ درآمد آنلاین و بازار کار

بگذارید موضوع را این طور مطرح کنیم. انسان‌ها از همان ابتدای حضور خود در دنیا سعی در خلق ماشین‌هایی داشته‌اند که بتوانند برخی مشکلات آنها را حل کند و یا آن که در انجام کاری سهولت حاصل آورد. حال اگر کامپیوترها را با عنوان ماشین‌های الکترونیکی در نظر بگیریم، منطقی است که بخواهیم تا این ماشین‌ها بتوانند برخی از مشکلات ما را حل و فصل کنند؛ اما لازم است تا قبل از هر چیز کسی وجود داشته باشد که به نوعی متوجه حضور مشکلات و نیازهای روزمره باشد تا همراه با مطرح نمودن این نیاز برای کامپیوتر سعی در رفع نیاز مطرح شده نماید.

آینده شغلی زبان‌های برنامه‌نویسی

آموزش برنامه‌نویسی؛ درآمد آنلاین و بازار کار

یکی از پرسش‌های همیشگی علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی این است که کدام‌یک از زبان‌های برنامه‌نویسی، آینده شغلی مناسب‌تری را برای کاربر به ارمغان خواهد آورد. پاسخ این پرسش با بررسی روند حرکتی دنیای فناوری قابل پیش‌بینی است.

پایتون هرچند ساده‌ترین زبان برنامه‌نویسی است، اما یک زبان بسیار پیشرفته و کاربردی محسوب می‌شود. بازی‌ها و برنامه‌های موبایل، طراحی وب‌سایت، سیستم‌های محاسباتی پیشرفته، بازی‌های پیشرفته کامپیوتری و حتی سیستم‌های مخابراتی، همه و همه از پایتون در بخش‌های مختلف موردنیاز خود استفاده می‌کنند.

تا اینجا احتمالاً حدس زدید که با این حجم از نیاز بازار به برنامه‌نویس حرفه‌ای پایتون، آینده شغلی مناسبی را می‌توان در ده سال آینده برای این زبان برنامه‌نویسی پیش‌بینی کرد. بااین‌حال این موضوع باید در نظر گرفته شود که هرچند پایتون از ساده‌ترین زبان‌ها برای یادگیری اولیه است، اما مفاهیم پیچیده‌تر آن به سال‌ها آموزش و تلاش حرفه‌ای نیازمند است.

بعد از پایتون یادگیری جاوا اسکریپ را می‌توان بهترین گزینه پیش‌روی برنامه‌نویس‌های نوپا دانست. این زبان برنامه‌نویسی با سرعتی بسیار بالا در حال پیشرفت است و در انواع مختلف از محصولات و برنامه‌های تحت وب و حتی خارج از وب، استفاده می‌شود.

درآمد برنامه نویسی چقدر است؟

حقوق برنامه نویس حدود ۵ تا ۵۰ میلیون تومان در ماه است که بسته به توانایی برنامه نویس این عدد متغیر است. یک برنامه‌نویس متخصص و خلاق، حتی با تخصص در زبان‌های برنامه‌نویسی کم‌کاربرد نیز می‌تواند شغل مناسب خود را پیدا کند. درواقع بسیاری از برنامه‌نویس‌های قدیمی هنوز هم با استفاده از زبان‌های کهنه برنامه‌نویسی، درآمدی مناسب را کسب می‌کنند.

اگر قصد دارید شغل برنامه نویسی را انتخاب نمایید و به واسطه آن از شغل و درآمد برخوردار باشید، می‌توانید دوره‌های آموزش برنامه نویسی را در مدرسان پیشتاز شرکت نمایید. برای تمامی دوره‌های آموزشی که در مدرسان پیشتاز برگزار می‌شود به دانشجو مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه‌ای اعطا می‌گردد. این مدارک علاوه بر امتیاز برای استخدام و اشتغال، امتیاز ویژه‌ای برای مهاجرت به خارج از کشور هم هست. مدارک سازمان فنی و حرفه‌ای تنها مدرک مورد تایید سازمان جهانی کار است که از کشور ما مورد قبول است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.